Wyjątkowe miejsce! (1) Takiego gabinetu szukałam. Lekarza, który ma czas i chęć na dokładne badanie,... Patrycja Profilaktyka i terapia (1) Korzystam z zabiegów w Remedi od 4 lat, początkowo z masaży profilaktycznych,... Jarek J samo zdrowie! (1) Korzystamy z pełnej obsługi w gabinecie oraz z profilaktora Jewminowa w domu... Grażyna i Marek Narzyńscy
Rehabilitacja (1) Korzystałam już z kilku gabinetów rehabilitacji kręgosłupa. Ten jest... Asia Wspaniały gabinet. (1) Bardzo polecam ,ból kręgosłupa( odcinek lędźwiowy) ustąpił po drugim masażu i... Andrzej Ból kręgosłupa (1) Jeśli ktoś szuka kompleksowej rehabilitacji swojego kręgosłupa to jest to... Paweł Bardzo zadowolony (1) Serdecznie polecam gabinet REMEDI. Trafiłem do dr W. Krutko z dyskopatią,... Piotr Bugajski Szlachetne zdrowie! (1) Towarzysząc mojej żoneczce podczas Jej zabiegów rehabilitacyjnych poddałem... Marek Narzyński POMOCNE DŁONIE (1) Trafiłam do gabinetu dzięki rekomendacji przyjaciela, który korzystał z usług... Grażyna Narzyńska ocena REMEDI (1) Zawsze miłe i życzliwe podejście do pacjenta.Wysokie kwalifikacje i... Krzysztof Gliński masaż kręgosłupa (1) Polecam wszystkim osobom mającym problemy z kręgosłupem do korzystania z... Krzysztof Gliński Wspaniały ortopeda, masażysta i terapeuta - naprawdę godny polecenia! (1) Moje problemy z kręgosłupem pojawiły się po urodzeniu dziecka. Ból w odcinku... Monika K. Mój kontakt z REMEDI (2) Gabinet ten polecił mi kolega który wcześniej przechodził tam rehabilitację... Dariusz D. Gdynia Rewelacyjna odnowa (1) Dzień dobry, o firmie Remedi dowiedziałem się od znajomego. Od samego progu... Krzysztof Stefanski Moja przygoda z Centrum Zdrowego Kręgosłupa. (1) Wszystko zaczęło się jakieś dziesięć lat temu, kiedy pojawiły się u mnie... Krzysztof Gliński warto skorzystać, kiedy odczuwasz ból kręgosłupa (1) Profesjonalna i miła obsługa. Szybko odczuwalna poprawa za rozsądną cenę. W... Jakub polecam (1) profesjonalna i szybka pomoc - nie mogłem skręcać szyja - szybka diagnoza,... Raf