Zadowolona (1) Serdecznie polecam gabinet wszystkim Paniom z problemami ze świądem skóry... Dominika Polecam (1) Podczas trzymiesięcznej kuracji Pani Magda wyleczyła mnie z wypadania włosów.... Agnieszka POLECAM (2) Trafilam do Pani Magdy przez przypadek robiac wszystko, aby tylko uratowac... AGA
Profesjonalizm (1) Byłam u Pani Magdy na badaniu skóry głowy. Przy badaniu dowiedziałam się o... zadowolona klientka Zabieg i kosmetyki na WYSOKIM poziomie!!!!!! (4) Gorąco polecam wizytę w gabinecie trychologi każdemu kto ceni sobie zdrowe i... Alex Bardzo polecam (1) Zgłosiłam się do Pani Magdy ponieważ po kilkukrotnym umyciu głowy szarym... Paulina Polecam :-) (1) Trafiłem do Pani Trycholog z polecenia miałem problem z łupieżem po... Maciek Doskonałe miejsce dla ratowania włosów (1) Miałam problemy z wypadaniem włosów. Już po miesięcznej kuracji w salonie... Danuta Moje włosy odratowane ! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani trycholog. Moim problemem był nadmierny... Joanna Koniec z wypadaniem włosów (1) Po licznych wizytach u dermatologów dopiero w gabinecie trychologii u Pani... Marlena Bielska Łupież i swędzenie (1) Po badaniu stanu zanieczyszczenia skóry głowy zdecydowałam się na... Anna Rewelacja! :) (1) Skorzystałam z badania w gabinecie trychologii,po czym zdecydowałam się na... Monika