Hanna - opinia (1) Chciałam bardzo podziękować pani Magdalenie za profesjonalną i skuteczną... Hanna Karol - opinia (2) W styczniu tego roku rozpocząłem terapie na wypadające włosy/łysienie. Minęło... Karol Karolina - opinia (1) Po-le-cam! W końcu pozbyłam się problemu związanego z łupieżem, z którym... Karolina
Agnieszka - opinia (2) Bardzo, bardzo polecam! Pierwszy raz byłam pod koniec maja, wstydziłam się... Agnieszka Klaudia W. - opinia (1) Jak ktoś ma problem z włosami, czy wypadają dosć często, to polecam ten... Klaudia W. Kinia - opinia (1) Najlepszy trycholog w Gdyni i w trójmieście! Kinia Katarzyna - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem podejścia do klienta jak i ogromnej wiedzy pani... Katarzyna Polecam (2) Jestem na poczatku mojej kuracji ale juz widze efekty. Jestem pelna optymizmu... Eliza Zdecydowanie polecam (2) Trafiłam do pani Magdy przez przypadek I lepiej trafić nie mogłam . Po... Urszula Gabinet Trychologii (2) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnych usług u Pani Magdy. Jestem stałą... Monika Zbyszek - opinia (2) Bardzo cenię sobie zabiegi wykonywane przez panią Magdę są skuteczne efekt... Zbyszek Profesjonalizm i zaangażowanie (1) Do gabinetu trafiłam pare miesięcy po nieudanym zabiegu w gabinecie mojej... Ula Szczerze polecam :-) (1) Przychodząc do tego gabinetu mamy pewność iż oddaliśmy się w dobre ręce. Pani... Teresa SZCZERZE POLECAM (1) Szczerze polecam usługi Pani Magdaleny! Moje zmagania z wypadającymi włosami... Anna Polecam i dziękuję Pani Madziu:) (1) Panią Magdę poleciła mi moja fryzjerka w maju 2015 roku. Choruję od wielu lat... Małgorzata Gorąco polecam!!! (1) Kontakt do Pani Magdy gabinetu znalazłam na Facebooku, szukając pomocy,... Julia Polecam (1) Fachowa i miła obsługa. Naturalne kosmetyki. Do Pani Magdy uczęszczam od... Arek Piękne włosy i zdrowa skóra głowy (1) Do pani Magdy chodzę od kwietnia 2016r. Zgłosiłam się z powodu złego stanu... Renata G Serdecznie polecam (1) Do Pani Magdy trafiłam w desperacji - skóra głowy zaczeła mi odpadać, robiły... Anka B. Nadzieja umiera ostatnia (2) No właśnie, nadzieja. W zeszłym roku przez kilka miesięcy zauważyłam u siebie... Kasia