Gabinet Weterynaryjny Reksio

Weterynarze Pielęgnacja zwierząt

Pruszcz Gdański, Konrada Korzeniowskiego 36

JB - opinia (1) Pan Doktor postawł mylną diagnozę mojemu kotu, noe rozpoznał kociego kataru... JB Dorota - opinia (1) Gorąco polecam ten gabinet weterynaryjny. Dziś pierwszy raz byłam z kotka.... Dorota Szymon - opinia (1) Najlepszy weterynarz! Widać ze lubią to co robią :) Zawsze pomocni i... Szymon
Wspaniali lekarze z powołania! (2) Świetne podejście do zwierząt, ogromna wiedza medyczna. Polecam! Malwina lekarze z powołania-jedni z pierwszych (1) nasz piesek spadł z pietra był nieprzytomny dr przywrócił go do życia i... Bożena Wspaniali! (1) Byłam u wieli weterynarzy w Gdańsku, ale takich specjalistów ze świecą... Teo i Szaman z czystym sercem polecam (1) Ludzie z powołaniem. Cudownie podchodzą do każdego zwierzaka i nie zdzierają... mehia Profesjonalnie (1) Pan Doktor genialny. Wyposażenie gabinetu na światowym poziomie. USG, badanie... Irena specjalisci (1) Bardzo dobrzy lekarze , doskonale wyposazony gabinet, a ceny rewelacyjnie... elzbieta Przykład dla innych! (1) Nie ma się co rozwodzić. Objeździłem wszystkich weterynarzy w Gdańsku i z... El. Najwspanialszy weterynarz (1) Po raz pierwszy trafiliśmy do Pana dr z naszym chomiczkiem:-) Potem w naszym... Asmi NELA (1) Wspaniali lekarze dla zwierząt pełni poświęcenia Najlepsi w Pruszczu i okolicy ewa Pozytywne zaskoczenie (1) Z polecenia trafiłam do tego gabinetu, pomimo że miałam do czynienia nie z... Człowiek