Gabinet Weterynaryjny Reksio

Weterynarze Pielęgnacja zwierząt

Pruszcz Gdański, Konrada Korzeniowskiego 36

Karolina - ocena (1) Kiedyś byłam bardzo zadowolona, jednak teraz odnoszę wrażenie, że zaczyna... Karolina Anna i Whisky - ocena (1) Przemili i pomocni lekarze, których cechuje wielka empatia. To mój ulubiony... Anna i Whisky Paweł - ocena (1) Zawodowcy.zawsze wszystko z zaangażowaniem Paweł
Adam - ocena (1) Super podejście,super ekipa Adam Iwona Baran - ocena (1) Przez wiele lat doktorzy z gabinetu Reksio opiekowali się moimi psami i... Iwona Baran Paweł - ocena (1) Najlepsi w pobliżu Paweł J.G - ocena (1) Cudowne podejście do często wystraszonych zwierząt jak również do... J.G Marcin - ocena (1) Dzień dobry moja kotka miała zabieg kastracji na drugi dzień kotka brykała... Marcin Dominik - ocena (1) Od ponad dziesięciu lat jestem ich klientem i nigdy nie przestaną mnie... Dominik wd - ocena (1) W Pruszczu Gdańskim to z pewnością najlepszy gabinet weterynaryjny, a byłam... wd ewa - ocena (1) Najlepszy pan doktor od piesków jakiego znałam, ma wielkie serce do zwierząt... ewa Ewa Bogucka - ocena (1) Za każdym razem, gdy przychodzę z moimi pupilami jestem bardzo zadowolona,... Ewa Bogucka zadowolony właściel zwierzaka - ocena (1) Super ludzie widać ,że kochają to co robią a i ceny bardzo przystępne.:) zadowolony właściel zwierzaka ANNA - ocena (1) Byliśmy u Pani doktor dwa razy z naszą Tosią i dwa razy Tosia wyszła z... ANNA małgorzata - opinia (1) weterynarz z sercem dla zwierząt. bardzo polecam małgorzata Mati - opinia (1) W każdym mieście i mieścinie, życzę takiego gabinetu i lekarzy. Podejście do... Mati Dorota H. - opinia (1) Nasz Wandal jest niezbyt przystosowany do życia wśród ludzi. Został przez nas... Dorota H. Halina Jamroszka - opinia (1) Wspaniałą i merytoryczna obsługa.Goraco polecam Halina Jamroszka Robert - opinia (1) Najlepsi weterynarze z jakimi miałem do czynienia wciągu 52 lat swego życia.... Robert JB - opinia (1) Pan Doktor postawł mylną diagnozę mojemu kotu, noe rozpoznał kociego kataru... JB