Polecam (1) Gorąco polecam usługi Pani Ewy. Doceniam doświadczenie, rzeczowość oraz to,... Osik polecam szczerze! (1) Leczę u pani Ewy trzy psiaki.Pani Ewa uratowala moja sunie spad lap... zaneta nie polecam (4) ta pani umie tylko szczepienia robic na czym innym sie nie zna, kazde zwierze... anonim
odradzam wszystkim!!! (2) Wszystkim serdecznie odradzam korzystania z usług tego weterynarza,... ania super (1) Kilka dni temu odebrałam psiaka z hotelu u pani Ewy, i super. Piesek mieszkał... Anna gorąco polecam (1) Pani Ewa Jasińska wyleczyła mojego psa, cierpiącego na bardzo rzadko... Anna Kamińska polecam szczerze (1) Ewe Jasinska polecamy pod kazdym wzgledem, od lat leczy/szczepi nasze koty i... Z.Jemieluch Troskliwy lekarz (1) Z usług lekarskich pani Ewy korzystam już dobrych parę lat. Jako... Olga Tulejko Lekarz weterynarii godny zaufania (1) Chciałabym polecić wszystkim Lecznicę dla zwierząt Pani Ewy Jasińskiej.... KzL wspaniałe podejście do zwierząt (1) Pani Dr ma niesamowite podejście do zwierząt i można w stu procentach polegać... Kazimierz Fenomenalny lekarz (1) Życzliwa, lubi zwierzęta z wzajemnością, nie naciąga na niepotrzebne... Kamila