Kobieta 50+ - opinia (1) Do Gabinetu Zdrowia Stóp trafiłam po przejściach u innego specjalisty , który... Kobieta 50+ Opiekunka osoby starszej - opinia (1) Bardzo sprawna i fachowa usluga cena jest adekwatna do poziomu wykonanej... Opiekunka osoby starszej Kiedy szewc bez butów chodzi (1) Sama codziennie pomagam innym ludziom niestety o sobie zapominam ale moje... Adolna_Zadowolona
Niepotrzebny lęk ze będzie mnie coś bolalo (1) Mam nie miłe doświadczenia związane z pedicure na miejscu Panie wyjasnily mi... Marzanka Lech pomoc osobie starszej (1) Niestety z wiekiem stopy mojego taty zaczeły być tragiczne tata nie pozwalał... tereska-wieśka zrobiłam sobie makijaż permanentny brwi (piórkowy) szczerze polecam salon! (4) hej. na początku chciałabym zaznaczyć, że nikt mi za tą powiedzmy... MałaMi Przeszło 10 lat bóli usuięte na jednej wizycie (1) 10 lat tułałam się po dermatologach , chirurgach , kosmetyczkach , aby mieć... Tenia szybka pomoc w problemach (1) szybko i skutecznie wyleczone wiele problemów kobieta Jak najbardziej polecam !! (1) Od roku jestem pacjentka w tym gabinecie. Każda wizyta to czysta przyjemność,... Angelika Plota Wysokie ceny do jakości usług (1) Gabinet rejestruje usługi telefonicznie, potwierdzając sms-em. Niestety,... mer Mega zadowolona (1) Trafiłam do gabinetu z bardzo bolącą stopą z myślą,że jest to odcisk,z którym... Katarzyna Polecam! (1) Gabinet Zdrowia Stóp to miejsce, gdzie niemożliwe staje się możliwe! Pani... Agnieszka Profesjonalizm! (1) Korzystam z usług gabinetu, jestem zachwycona podejściem mimo skomplikowanej... Sportowiec kasia - opinia (1) podolog z duzym doswiadczeniem znająca sie na rzeczy.jako pierwsza wsrod... kasia Mam ładne stopy :) (1) Wreszcie mogę chodzić w ładnych letnich butach:) To wszystko dzięki pani... anita bokun