Rewalacja (1) Byłam dzis drugi raz i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim ten salon :) Kasia Profesjonalnie, dokładnie i szybko (1) Nagłówek mówi wszystko. Dodam, że jest szeroka gama kolorów, przyjemna... Ania Profesjonalizm! (2) Z usług Pani Alicji korzystam od wielu lat i za każdym razem byłam zadowolona... Kasia
Rewelacja (2) Korzystam z uslug , ktore oferuje pani Alicja od okolo 2 lat. Jestem bardzo... Monika Polecam świetne miejsce (1) Bardzo polecam gabinet, była to moja pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia. Paulina bardzo zadowolona (1) korzystam z usług gabinetu od kiedy przypadkiem trafiłam na ofertę promocyjną... Gosia polecam (1) korzystam z usług od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona Duży wybór... Teresa Jak najbardziej tak !! (1) Sympatycznie , profesjonalnie. Terminy zawsze podpasowane pod klienta .... Marzena Polecam (1) Polecam bardzo! Wykonanie paznokci profesjonalnie, trzymają się długo. Pani... Klientka Pełen profesjonalizm (1) Bardzo miła obsługa,ale przede wszystkim pełen profesjonalizm, hybrydy, które... Monika hybrydy (1) Jestem naprawdę baaardzo zadowolona, kazdy sie zachwyca moimi pazurkami.... oxi Polecam! (1) Po tylu pozytywnych opiniach postanowiłam odwiedzić studio i nie... Kammicc MASAKRA NIE POLECAM (3) Skorzystałam z usług 3 dni temu pierwszy i ostatni raz! Już sama usługa... Olga Hybrydy (1) Bardzo ładne, w przystepnej cenie, swietna atmosfera. Jestem naprawde bardzo... ana Polecam (1) Czysto, miło i profesjonalnie! Ola Polecam (1) Z usług korzystam od roku i jestem zadowolona. Pani Alicja jest dokladna i... Polecam Polecam (1) Trafiłam do Pani Alicji z polecenia ,i nie ukrywam ,że jestem bardzo... Natalia Jestem bardzo zadowolona (1) Pani Kosmetyczka bardzo miła, salonik choć nieduży to bardzo ładnie i... Marta polecam gabinet (1) Polecam serdecznie usługi Pani Alicji. Hybryda wykonana profesjonalnie.... Żana