Polecam (1) Chodzę do Pani Moniki od bardzo dawana, jak poszłam raz do innej kosmetyczki... N pełen profesjonalizm (1) Wczoraj miałam przyjemność po raz pierwszy skorzystać z oferty salonu -... Iwona MOnika - opinia (2) Polecam. Miło, profesjonalnie, ceny bardzo przystępne. MOnika
salon kosmetyczny (2) korzystam z usług od otwarcia gabinetu.profesjonalna obsługa i doradztwo i... Iwona Eliza - opinia (1) Od 6 lat jestem klientka Gabinetu. Jestem Jestem bardzo zadowolona z... Eliza Jestem bardzo zadowolona z uzyskanych usług (2) Serdecznie polecam korzystanie z usług bardzo profesonalnego salonu!Miałam... Zadowolona klientka Przemiłe Panie :) (1) Jeśli chcecie 100 % zadowolenia z ceny i uprzejmości idźcie do Dziewczyn. Ale... Joanna Lepsze wrogiem dobrego (1) Korzystałam z usług tego gabinetu i byłam zadowolona , wszystko było ok... Niezadowolona Rewleacyjnie... (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie. Ratowałam swoje niefortunnie... Monika Profesonalizm:) (1) Intymny gabinet z dużym potencjałem. Miła, delikatna i zawsze w dobrym... alex Gabinet godny polecenia (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług tego gabinetu i uważam, że jest godny... joanna Pełen profesjonalizm usług kosmetycznych!Gorąco polecam! (1) Pełen profesjonalizm usług kosmetycznych!Gorąco polecam! Bożena