POLECAM! (1) solidny masaż, miła obsługa, bezproblemowe podejście, możliwość kształtowania... Bartek ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Zdecydowanie polecam zabieg peeling+masaż, bardzo ładne, klimatyczne i czyste... Andrzej GORĄCO POLECAM!!! (2) To był mój pierwszy w życiu masaż. Nie wiedziałem kompletnie nic: co ze sobą... Piotr
Gorąco polecam! (2) Korzystałem z masażu po raz pierwszy, ale jeśli tak wygląda taki zabieg, to... wald Świetnie! (2) Jeden z lepszych gabinetów masażu, które odwiedziłam, a było ich sporo. Pani... Kasia REWELACJA!!! (1) Szczerze polecam masaż u Pani Hani!!! Co prawda pierwszy raz skusiłam się w... Małgorzata gorąco polecam:))))) (1) Taki relaks i odprężenie zdecydowanie zapewnił mi masaż relaksacyjny w... marxena Polecam (1) Gabinet co prawda mały, ale bardzo przyjemnie urządzony. Przed masażem... DrWatson warte uwagi! dla każdego coś się znajdzie!gorąco polecam! (1) ŚWIETNA ATMOSFERA.PEŁEN PROFESJONALIZM I FACH W RĘKACH WŁAŚCICIELKI.SZEROKA... marine:)87 relaks na maksa (1) bardzo przyjemne miejsce, obsługa miła, przyjazna i kompetentna...... Marrgo