Ja - opinia (2) Nie wiem skąd te pozytywne opinie. Nie wiem jak poprzednia lokalizacja ale... Ja Anita - opinia (1) Dzień dobry, Zazwyczaj większość osób wpisuje tu negatywne opinie, a po... Anita Marel Bialek - opinia (1) Excellent training program. Ease to remember by trainee and professional... Marel Bialek
Bańki sprawdzone - polecam (1) Przemiła obsługa, profesjonalne podejście do klienta. Polecam bańki chińskie... Emila polecam w pełni zrelaksowana (1) Chciałam serdeczne podziękować za masaż limfatyczny i antycellulitowy. Na co... Malwina Gorąco polecam! (1) Po całym tygodniu stresu i codziennej bieganiny, wybrałam się na masaż.... Marta Kurs masażu dla par gorąco polecam (1) Świetny kurs masażu, chciałem z żon poznać kilka technik masażu aby nawzajem... Cyprus najlepiej :) (1) super miła atmosfera i klimat. przyszedłem na tajski z bólami kręgosłupa.... Robert Zdecydowanie nie polecam! (1) Umowilam sie na na masaz prenatalny. Pani terapeutka nawet nie zauwazyla ze... M 100/ 10 (1) pasja, chec szczerej pomocy, wiedza.. wiecej dodawac nie trzeba, polecam max! _ ms/ b. bardzo dobry masaz tajski! (1) polecam!!! mocny i głęboki .masaż na wysokim poziomie! Artut polecam (1) Oferta zgodna z opisem, relaks i pomoc zbolałym plecom anonimowa Cudowne ukojenie (1) Błogi stan relaksu. Odpoczynek i uczucie odprężenia. Miałem masaż... Stanisław profesjonalna usługa i kopalnia wiedzy praktycznej (1) Piszę tę opinię z wielkim podziękowaniem za godzinę prawdziwego odpięcia i... Justyna Michallek Bardzo dobry masaż (1) W tym gabinecie robią nie tylko masaż, ale i akupunkturę. Trafiłem tam z... Piotr Cud (1) Umawiam się regularnie - masaż jak dla mnie super. Polecam dla ludzi z... Mar Kan gabinet masazu CUD - najlepszy wybór (1) cudowna życzliwość i wrażliwość, super profesjonalizm etc Sam masuję, więc... Jerzy, 50+ Rewelka (1) Świetny klimat i jakość usług. Konkretna osoba, wie o co chodzi klientowi.... Dy CUDowne masaże (1) Jedyny taki gabinet, w którym można znaleźć zarówno bogatą wiedzę jak i miłą... Agnieszka T polecam (1) jestam zadowolona z usług Pani masażystki, przy masażu podchodzi... klientka