Gabinet psychologiczny Ewa Wojtych

Psycholodzy

Gdynia, Świętego Wojciecha 10A/1

Maria - opinia (1) Ewa jest przede wszystkim wspaniałym, pełnym zrozumienia i życiowej mądrości... Maria Sławek - opinia (1) Polecam z całego serca. Pani psycholog konkretną rzeczowa ale też bardzo... Sławek Nareszcie na prostej (1) Bardzo skorzystałem z terapii Pani psycholog. Pani Ewa od pierwszej wizyty... Mężczyzna lat 55
Wlasciwa osoba na właściwym miejscu (1) Pani Wojtych to świetna psycholożka. Miałam do czynienia z kilkoma... Aneta tak (1) Psycholog Ewę Wojtych darzę szacunkiem, choć najpierw mało nie zrezygnowałam.... Anonim Podziękowanie (1) Pani Wojtych zawdzięczamy że dziecko zdało maturę i jest na studiach. Rodzice maturzysty J.P. - opinia (1) Odkąd chodzimy do Pani psycholog Ewy Wojtych życie w naszym domu zmieniło się... J.P. Dziekujemy (1) Bylismy u Pani Wojtych w zeszlym roku z powodu naszej coreczki, ktora miala... Agnieszka Pani psycholg (1) Bez przesady moge powiedziec ze ta pani psycholog uratowala mnie przed sam... Patryk polecam (1) To dobry adres. Dla mnie jedyny. Pani Ewa stwarza warunki, w których moja... anna właściwa osoba na właściwym miejscu (1) Pani Ewa jest człowiekiem, dla którego praca jest jednocześnie pasją: to... Magda