Gabinet Stomatologiczny

Stomatolodzy

Gdańsk, Rogalińska 6A/2U

Nowy pacjent - ocena (1) Najlepszy stomatolog. Pani doktor bardzo miła, uczciwa, konkretna i... Nowy pacjent Zygfryd - ocena (1) Niesamowita i bardzo empatyczna Pani Małgorzata ! Pani Doktor bardzo dziękuję... Zygfryd Asia - opinia (1) Bardzo sympatyczna pani dentystka Małgosia, szybka i miła obsługa. Zapomina... Asia
Polecam ! (1) zdecydowanie moge polecić Panią Doktor, faktycznie bardzo miła osoba, z... Ewelina Rewelacja (1) Pani Małgorzata ma wspaniale podejście do pacjenta. Jest po prostu... Natalia Bardzo polecam (1) Pani Małgorzata jest profesjonalistką w każdym calu, leczenie przebiega... Dariusz Zaszkoczona (1) Co tu dużo pisać, strasznie boję się dentysty, jednak Pani Małgorzata jest... Anna Szczerze polecam (3) Nie zgadzam się z poniższą opinią. Ja u pani doktor leczę się od kilku lat.... Piotr Gorąco nie polecam (1) Odradzam leczyć zęby u tzw." lekarza stomatologa "... skrzywdzony bardzo dobry specjalista (1) Jakość usług Pani dentystki jest na bardzo wysokim poziomie. Dzięki niej mam... tomek Polecam (1) Nie wiem skąd powyższa opinia, ponieważ jak dotychczas nie spotkałam się z... M Odechciało mi się... (1) W dniu dzisiejszym zadzwoniłam do gabinetu w celu umowienia na wizytę.... Malwina