Gabinet weterynaryjny

Weterynarze

Gdańsk, Rycerza Blizbora 15B

Polecam (1) Bardzo miła obsługa piesek czuje sie bezpiecznie kompetentnie szybko i... Abrikotin Najlepsza klinika weterynaryjna w Gdańsku. (1) Nie znam lepszej kliniki weterynaryjnej. Z spokojnym sumieniem mogę polecić... Mateusz Bardzo polecam (1) Najlepsi lekarze (nie tylko weterynarii), z którymi w życiu miałem do... Tomek
Weterynarz godny zaufania (1) Polecam wszystkim, leczę tam swoje zwierzęta od lat. Paula Najlepsza przychodnia weterynaryjna (1) Nie znam lepszej przychodni weterynaryjnej, zarówno Pan Ulewicz, jak i Pani... Isa Polecam (1) Również polecam gabinet.Profesjonalnie ,sympatycznie,a co najważniejsze pies... Lila opinia (1) Super przychodnia. Dr Ulewicz to weterynarz z powolania. Moje psy są pod jego... wieslawa pomoc (1) Z calego serca polecam ta weterynarie.bardzo pomocne osoby .przy tym uprzejme... marcin Polecam gabinet dra Ulewicza (1) Ja również polecam gabinet na Blizbora, dr Ulewicz operował cztery nasze... Mariusz T. Polecam (1) bardzo dobre podejście do zwierząt , sympatyczni ludzie , nastawieni na pomoc... Sebastian Rewelacja (2) Z Panem doktorem widzieliśmy się tylko raz, podczas sterylizacji naszej... Wierni klienci ulewicz (1) bardzo polecam zarówno Pana Ulewicza jak i wspołpracującą z nim Panią, są... fred zwierzolub (1) Od lat korzystam z lecznicy , bo mam wiele kotów ,którymi się opiekuję , mam... kociara Polecam! (1) Zarówno Pan doktor, jak i Pani doktor są przesympatyczni, profesjonalni, nie... A Profesjonalizm i dbanie o psiego klienta :) (1) Przez lata posiadania zwierzaków miałam okazję poznać wielu trójmiejskich... Oluna pełen profesjonalizm (1) dr Ulewicz jak zawsze pełen profesjonalizm, jeszcze się nie zawiodłam a bywam... ragusie Polecam! (1) Z początku byłem sceptycznie nastawiony, bo jaki poziom może reprezentować... Beagle dr Ulewicz jest fachowcem (1) Gdyby tak nie było, to pewnie dawno już zmieniliibyśmy weterynarza,... Beata L. Polecam (1) Oddałam kotkę do sterylizacji. Szybko, sprawnie. Kotka doszła do siebie juz... Rol_ciA Jak to u dr Ulewicza... (1) Klienci przychodni "Amicis" przy Elbląskiej także chwalą Doktora, bo... Beata L.