Gabinet weterynaryjny

Weterynarze

Gdańsk, Rycerza Blizbora 15B

Struchol - ocena (1) Super ludzie. Oni na prawdę kochają zwierzęta Struchol W.K. - ocena (1) Zarówno pan doktor Wojtek jaki pani doktor Asia są bardzo empatyczni i... W.K. Monika - ocena (1) Najlepszy lekarz!!! Monika
Gosia - Armani - ocena (1) Najlepszy gabinet weterynaryjny. Pani dr Asia od ponad 3 lat leczy mojego... Gosia - Armani Krzysztof - ocena (1) Pani doktor Asia najlepszy weterynarz w Gdańsku. Wiedza i empatia to... Krzysztof Edi - ocena (1) Empatia,wiedzą,cena,jeszcze gdyby gabinet i poczekalnia wyglądałyby troszkę... Edi Barbara - ocena (1) Wiele lat korzystałam z pomocy. Pełen profesjonalizm. W mojej ocenie numer 1 ! Barbara Agata - ocena (1) Najlepsi z najlepszych. Pełni empatii i sympatii zarówno do zwierząt domowych... Agata Maja - ocena (1) Najlepsi weterynarze w mieście, nie chodzi im o kasę, nie zlecają zbędnych... Maja Anka - ocena (1) Korzystam z tego gabinetu, tych lekarzy , Pania dr i Pana dr od bardzo,... Anka Wiktoria - ocena (1) Pan doktor opiekuje się naszą Zuzanną już od kilku lat. Jest przemiłym i... Wiktoria Sylwia - ocena (1) Bardzo fachowa i serdeczna opieka.. Sylwia K - ocena (1) Super przychodnia. Bardzo pomocni Pan i Pani doktor. Czesto jest kolejka ale... K Robert - ocena (1) Każdemu polecam ten gabinet. Lekarze z wiedzą, doświadczeniem i podejściem do... Robert Wirwicka@gmail.com - opinia (1) Najlepszy gabinet w Gdańsku...najlepszy sprzęt, a najważniejsze genialni... Wirwicka@gmail.com Lora - opinia (1) Koleżanka poleciła mi tych weterynarzy. Od 5 lat jeżdżę z psem z Osowy,... Lora Lady - opinia (1) Super Pani doktor, wszystko wytłumaczyła, odpowiedziała na wszystkie pytania,... Lady Magda - opinia (1) Wspaniali lekarze, pełna diagnostyka, wyczerpujące odpowiedzi na setki pytań... Magda Jan Grzelak - opinia (1) Co tu dużo mówić, facet z powołania. Przedłużył życie Homera o co najmniej... Jan Grzelak Polecam (1) Bardzo miła obsługa piesek czuje sie bezpiecznie kompetentnie szybko i... Abrikotin