Zdecydowanie nie polecam (2) wyrywałam tam zęba trzonowego, okazał się to ząb zatokowy. Po zabiegu... Mirka najlepszy chirurg stomatolog u jakiego bylam.... (1) Wyrywanie ósemek to poezja.....wrócilam do p.doktora po latach....dalej... Ewa Naprawdę szczerze polecam! (1) Zadzwoniłem z samego rana po nieprzespanej nocy spowodowanej bólem zęba. Co... Mikołaj
Jestem zadowolony z usług (1) Oceniam ten gabinet stomatologiczny na bardzo dobry. Znajduje sie w dosyc... Marek Gabinety Dentystyczne (1) Witam GabinetyDentystyczne.pl Aukcja domeny trwa do dzisiaj... Damian super (1) Obsługa exstra , abstrachuję od obaw co do bólu- którego jak pózniej... Ryszard Góralski Polecam! (1) Miła i profesjonalna obsługa. Bardzo sympatyczni lekarze i gabinet. Ceny... Pacjentka Jak na dentystę, to w porządku :) (1) Za wizytami u dentysty nie przepadam, jak zapewne większość, ale w tym... Michał G. zadowolona (1) Gabinet wybrałam przypadkowo bo mnie przypilił ból zęba. Trafiłam na młodą... Ela Mazurkiewicz polecam (1) Mnie się podobało- jeśli u dentysty może się podobać :)Bardzo miłe panie... Agniecha zależy co dla kogo ważniejsze (1) Moja opinia dotyczy wyłącznie pani doktor (nb b. miła). Założyła mi plombę,... wykpiona nowy gabinet (1) Gabinet jest zupełnie nowy i jeszcze niewiele stałych pacjentów o nim wie, a... malwina