Agnieszka - opinia (1) Polecam usługi tego salonu. Pani Asia bardzo pomogła mojemu nastoletniemu... Agnieszka Gosia - opinia (1) wspaniała obsługa i jakość wykonanych zabiegów Gosia Jola - opinia (1) Cudowna obsługa. Można się zrelaksować Jola
Danuta - opinia (1) Z usługi jestem zadowolona polecam ten gabinet Danuta opinia październik 2019 (1) bardzo profesjonalne miejsce. przemiła obsługa aureliusz Magdalena - opinia (1) Serdecznie polecam bardzo sympatyczny Gabinet kosmetyczny GAJA. Magdalena Bardzo Bardzo zadowolona klientka (1) Gabinet od jakiegoś czasu znajduje się w bardziej komfortowym miejscu,... Bożena Polecam!!! (1) Jestem stałą klientką gabinetu i jestem zachwycona. Profesjonalna obsługa... M. Monika - opinia (1) Witam, jestem stałą klientką salonu już od wielu lat. Właścicielka salonu... Monika najlepszy sposób na depresję (1) Właśnie wyszłam z gabinetu. Z zachwytem patrzę na własne paznokcie! Czas... wierna klientka Małgorzata - opinia (1) Witam! Jestem wierną klientką salonu ,,Gaja" w Sopocie na Brodwinie. Polecam... Małgorzata Gorąco polecam! (1) Salon naprawdę godny polecenia - profesjonalna obsługa, wysoki poziom... B. GAJA Fantastyczne miejsce - można zapomnieć o codzienności :) (1) Bardzo przyjemne miejsce :) gdzie można się zrelaksować i zapomnieć o... Iwona Dukszto-Osowska POLECAM (1) Gorąco polecam wspanialy salon super obsługa -idealne miejsce z idealna... Oljeg warto wspiąć się po schodkach.. (1) Ten ukryty na pięterku, niepozorny gabinet, zaskoczył mnie kompetencją... Agnieszka GABINET GODNY POLECENIA. (1) Mila i kompetentna obsluga, przystepne ceny, zabiegi w relaksujacej... Monika Fiechtner POLECAM!!! (1) Gorąco polecam! Profesjonalne wykonanie zabiegów, miła i przyjazna atmosfera,... Ala Kachna C - opinia (1) Gabinecik wspaniały! Korzystamy z niego oboje z mężem. Klubowa atmosferka,... Kachna C Gabinet GAJA (1) Gorąco polecam ! Bardzo MIŁA i PROFESJONALNA obsługa, z każdej wizyty... Kaśka Gorąco polecam GAJĘ (1) Rewelacyjna obsługa, wspaniały relaks, profesjonalne i efektowne... Marta