Gala-Auto

Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Juliusza Słowackiego 34

Bardzo solidny warsztat (1) Korzystam z tego warsztatu już od kilku lat i nigdy się nie zawiodłem.... Marek Polecam (1) Jak dotychczas doskonała współpraca. AgnieszkaD Dick - opinia (1) Naprawa samochodu i serwis klimatyzacji,bardzo dobra cena za usługi,części... Dick
Polecam (1) Do warsztatu trafiłem przypadkowo. Korzystam z usług już 3 rok i po... Rafał Nissan Primera P12 (1) Wymian turbiny,czesc dostarczona przez warsztat bez zadnego problemu... Radosław ... (4) Niestety - okłamał że naprawił i skasował za całość. U znajomego dowiedziałem... Bacia Super warsztat (1) Dla mnie najlepsi w trójmieście pod każdym względem. Wojtek Naprawa (1) Oddałam w naprawę swoje auto,do wymiany była turbina i rozrząd,Warsztacie... Kinga Wszystko ok (1) BARDZO DOBRA MIEJSCÓWA JAK NA WARSZTAT,PANOWIE IDEALNIE ZDJAGNOZOWLI USTERKĘ... MATEO LINKA SPRZĘGŁA (1) W styczniu tego roku wymieniałem w tym warsztacie linkę sprzęgła. Pech... Baciarus Polecam - dobra robota i przystępna cena (1) Witam. Polecam warsztat Gala-Auto. W kwietniu w seacie ibiza SDI wymieniałem... Mariusz BARDZO DOBRY WARSZTAT. (1) CENY ZA USLUGE OK,JAKOSC USLUGI NA WYSOKIM POZIOMIE A WSZYTKO TO ZROBIONE... AMELIA Marzena - opinia (1) Polecam zdecydowanie i stanowczo,tanio,szybko i rzetelnie.Kiepski dojazd bo... Marzena Passat 1.9TDI (1) Bylem w dwoch warztatach ze swoim autem ktore szarpalo i kopcilo i ledwo... TOMASZ VW t4 i renault laguna 2 (1) Witam korzystalem z uslug tego warsztatu naprawiajac rozrzad w moich dwuch... Marcin