Polecam (1) Polecam firmę, szybko umawiają się na pomiar. Projektant bardzo kreatywny.... Roman Karasiński Mistrzowie nietypowych rozwiązań (1) Wraz z żoną zastanawialiśmy się nad zakupem szafy do nowego domu. Szukaliśmy... Mario G. Polecam. (1) Myślę, że mogę polecić ta firme, bez wiekszych zastrzezen. KamilEg
totalna porażka ! (1) Generalnie jesteśmy mocno zawiedziony skorzystaniem z usług tej śmiesznej... klient - królewskie wzgórze sonia - opinia (1) Jeśli chodzi o projekt i pomoc w wyborze materiału to mogę stanowczo 5... sonia Zet - opinia (1) W lipcu została wykonana u mnie w mieszkaniu przez Galerię Indeco szafa z... Zet Wszystko jak należy (1) Sprawnie, szybko, solidnie. NIc dodac nic ujac...:) Ania Wrzeszcz zadowolony klient (1) zamowiłem 2 szafy pod zabudowe w Galerii Indeco i nie żałuję... Cena co... Piotr Ż. Porażka (2) zamówiłem pomiar kuchni oraz szaf i na tym koniec zero kontaktu ze strony... Bartek konkurencyjne ceny (1) Bardzo polecam tą firmę . Bardzo solidnie robią szafy . Zamówiłam od... Asia Brak obsługi (1) Zamówiliśmy pomiar i wycenę kuchni, w salonie umówiliśmy się na dzień... matt