Kamil G - opinia (3) Zakupilem miesiac temu szafe. Dosc szybka realizacja, wszystko tak jak bylo... Kamil G Nie rozumiem (4) Nie rozumiem ludzi co dają negatywne opinie o tej firmie. Rozumiem, może sie... Ania Pozytywnie (1) Nie było żadnych zastrzeżen jesli chodzi o realizacje zamówienia. Jestem... Krzychu
. (1) Jeśli chodzi o samą oferte oraz wykonanie pracy, są najlepsi. Było troszke... Kara Zadowolony (1) Jakość usług na wysokim poziomie, Galeria Indeco to naprawde sprawdzeni i w... Jarosław z Koszwał Serdecznie polecam (1) Są dobrzy, "Gruby Darek" to według mnie najlepszy monter w Polsce północnej.... Marek z Zaspy REWELACJA!! (1) Właśnie zamontowano u mnie kuchnię. Wygląda fantastycznie!!! Dokładnie taką... FG Polecam usługe! (1) Jestem bardzo zadowolony z jakości usług jak i szybkości montażu firmy... Mateusz - Kwidzyn Super oferta (1) Galeria Indeco ma genialną ofertę , przystojnych i miłych monterów .Polecam... Gosia Rybnik Polecam (1) Bardzo podobają mi się ich usługi. Szybka realizacja, wszystko bardzo... Maks Bardzo polecam! (1) Jestem zadowolony wraz z moją partnerką z usług Galerii Indeco. Polecam... Piotr Bigilski Claudia - opinia (1) Bardzo polecam tę firmę,szczególnie tym, którym zależy na jakości towaru.... Claudia Serdecznie Polecam (1) Jestem z małżonką zadowolony z usług tejże firmy, gorąco polecam Rysio Nie polecam - tragedia (2) Nie polecam. A właściwe odradzam. To co zrobili u mnie to jakiś żart.... Holder polecam (1) moge spokojne polecic ,obylo sie bez wiekszych problemow zastrzezen,mila... Kasia Galeria indeco (3) Bardzo fajne studio mebli ciekawe rozwiazania mila obsluga i profesjonalny... anka 33 Polecam (1) Bardzo dobra firma. Maja bogata ofertę i do tego nie za wysokie ceny.... Filip Dobra obsługa (1) Od samego początku jestem zadowolona z tej firmy. Szybko, sprawnie,... adda Klient (1) Wraz z mężem zdecydowalismy sie na zakup szafy w Galerii Indeco i akurat... Nxxx Zdecydowanie nie polecam (1) Wszystko fajnie do czasu wplaty pieniedzy. Proces reklamacyjny to totalne... Oszukany