Galeria Klif

Centra handlowe

Gdynia, al. Zwycięstwa 256

H&M Baleriny pikowane z nowej kolekcji (1) W którym H&M-ie można znaleźć czarne pikowane baleriny z najnowszej kolekcji.... Ha dzia polecam sklep TIME TREND (1) WITAM, bardzo serdecznie polecam sklep Time Trend w tej galerii :) nie... Kamilka Dobre centrum handlowe, ale nie powala na kolana (1) Dlaczego w gdyńskim Klifie nie ma sklepów takich jak w Klifie w Warszawie?... beata
Co sądzicie o Home & You w klifie? (2) Jakie jest wasze zdanie o Home & You w Klifie? Ten sklep znany był tylko z... stoki15 H&M w Klifie najlepszy z wszystkich w 3mieście (1) H&M w Klifie najlepszy z wszystkich w 3mieście, zwłaszcza dział dziecięcy,... Tigra najlepsze centrum w Trojmiescie (1) Czytałam opinie internautów, sa w wiekszości pochlebne, podobnie dla mnie i... Urszula Tomiczek lele - opinia (1) ja do tego h&m zaglądam bardzo często i nie słyszę żadnych rąbanek ;)... w... lele Do Andrea (1) Kochana gdybyś pracowała kiedykolwiek w sklepie z odzieżą doskonale byś... Porfavor gastronomia w klifie (1) Plusem jest mc donalds.Mozna sobie szybciutko cos przekasic.Jednak tam na... karola rozgłośnia muzyczna w sklepie z odzieżą (1) W wiekszości sklepów klient zauważa coraz częściej głośno grajacą muzykę,... Andrea opinia (1) Klif jest kompleksem sklepów, który odwiedzam dość często i z miłą chęcią.... Zenon Marchewka suuuuuper (1) to świetne miejsce na zrobienie zakupów i odpoczynek po nich bp +/- (1) Dla mnie największym plusem Klifu jest Almi Decor. Lubię też Kapphal,... Magda ekstra111 (1) monia