Zuzanna - opinia (1) Fatalne rozwiązanie parkingu. Pomimo pokazania paragonów zakupu musiałam... Zuzanna Sklep Filippo (44) Ja nie miałam tyle szczescia co do obslugi w sklepie Filippo. Pracownice na... Megi Reklamcja (1) Ja też tak myślałam ,że warto odłożyć troche kasy i kupić lepsze buty i... grazynabo
KALOSZE ;/ (3) W listopadzie kupiłam KALOSZE :) żeby była jasność :) byłam w nich 3 razy... Aleksandra KOSZMARNY SKLEP FILIPPO (1) FILIPPO SZADÓŁKI MASAKRA!!! Buty zakupilam w grudniu a juz po 2 tygodniach... GO Fillipo obuwie (2) ja też kupiłem to badziewne obuwie, nie polecam, odwołałem się na nieuznanie... erterert Batory (1) sklep w Batorym schodzi na psy,beznadziejna chamska kierowniczka,wszysto... Monika DROGERIA DOUGLAS (1) PRZYPADKOWO ODKRYŁAM ŻE NIE MUSZĘ JEŻDZIĆ DO GALERII BAŁTYCKIEJ I CZEKAĆ W... ANIA B. Toalety??? (1) Dzisiaj byłem gościem tego centrum handlowego, nie pierwszy raz z resztą. Co... Bart Do pan sprzątających centrum!!! (2) Toaleta nie służy do palenia papierosów:) Czasami tak śmierdzi że się wejść... ja SKLEP LEE WRANGLER (1) Chciałabym wyróżnić obsługę sklepu Lee-Wrangler. Byłam bardzo miło... Kasia polecam wszystkim!!!! (1) Polecam wszystkim sklep Filippo w Slupsku.Super jakosc obuwia za rozsadna... joanna DUSZNO I GORĄCO (1) Galeria jest bardzo przytulna chociaż mało firmowych sklepów-jednak ogromna... Katarzyna WRANGLER (1) Czesto kupuje spodnie wranglera....jednakże chciałabym ocenić obsługę, kiedyś... już nie stały klient KLIMATYZACJA (4) BRAK SPRAWNIE DZIALAJACEJ KLIMATYZACJI W -suterynie Galerii chodzi o sklep... KLIENT--STALY-OBSERWATOR-- J&M (1) Obsługa godna pożalowania do tego zamiast paragonu dostałam jakiś pogryzdany... Ania Time trend (1) Witam , jak najbardziej polecam , obsługa super dziewczyny zorientowane w... klient Uwaga na ochronę! (1) Galeria jest ok,ale zachowanie panów obsługujących wyjazd z parkingu... Marek :) (1) Medison jest spoko wiele ma sklepów i dóży wybór więc jest oki ewelina Może Byc :P (1) :) Maja drożej niż w innych centrach handlowych :P Ja