Galeria Rajstop - dobieranie stanika?

Witam:) czy orientuje się ktoś gdzie można dobrać odopowiedni biustonosz w Gdyni? Slyszałam o sklepie Galeria Rajstop na Świętojańskiej ale chcialabym jakieś opinie usłyszeć.. Czy może ktoś z forum jest klientem? Jestem z okolic Gdyni więc raczej to dla mnie wyprawa a niewiem czy warto..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Galeria Rajstop- dobieranie stanika?

ja słyszałam ze gdzies koło mpiku na swietojańskiej w gdyni pomagaja dopasowac stanik.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sama szukam takiego sklepu. Jak ktoś coś wie, to piszcie.

Na dobranie odpowiedniego rozmiaru stanika zdecydowanie lepsza jest Lingeria - sklep mieści się na ul. Żwirki i Wigury, czyli bardzo blisko Galerii Rajstop. Galeria też ma niezłą rozmiarówkę, ale panie nie doradzą tak jak w Lingerii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A czy w Lingerii nie mają tylko dużych rozmiarów biustonoszy?

jaki rozmiar pani nosi biustonosza mam kilka propozycji przyjezdzam do domu klijentki i doradzam .
napisz
www.softland@com.pl
anna karlikowska
tel.608584699

Szczerze polecam salon biustonoszy i rajstop na Świetojańskiej przy emoiku.Panie potrafią dobrze dopasować biustonosze.Ceny przystępne

Pani Aniu, gdy ktoś poszukuje miejsca do dobrania stanika to znaczy że nie zna swojego prawdziwego rozmiaru:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hehe, to samo miałam napisać... powinna Pani spytać przede wszystkim o wymiary: pod biustem (mierzone ciasno) i w biuście....a nie o rozmiar biustonosza !!!!

Halo halo...
Czy w tym salonie niedaleko Empiku są tylko duże rozmiary biustonoszy? Czy miseczki A, B jak i C też są??

są wszystkie rozmiary

Dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Właśnie zakupiłam w sklepie Galeria Rajstop na Świętojańskiej mój pierwszy dopasowany biustonosz. Jestem zachwycona tym sklepem. Jest to najlepiej zaopatrzony sklep, nie dosyć że oferta jest tak bogata dla obfitych biustów to jeszcze obsługa jest wprost niesamowita. Ekspedientki są przemiłe. Od teraz jestem absolutną wielbicielką tego salonu z bielizną, na pewno wrócę po kolejny staniczek i będę wszystkim polecać to miejsce, bo mało jest takich sklepów.

Chciała bym spytać jakie są ceny w tym sklepie ? Bo byłam raz na świętojańskiej ale tam mój rozmiar cenowo prasował się od 150 zł najtańszy niestety :(

też byłam i też wyszłam zadowolona ,można powiedzieć że jestem stało klientką ,wole kupić sobie jeden a dopasowany niż 5 na rynku a obsługa ,marzenie >>>>>>>>>>>>>>>pierwszym razem zmierzyłam 15 staników ale w końcu dobrała mi pani odpowiedni

A ja polecam wszystkim http://www.biulandia.pl/ -na pewno bedziecie zadowolone

Znam i lingerię, i galerie rajstop. Oba sklepy są szalenie profesjonalne i posiadają genialna rozmiaróke. Ja mam np. 65/70 pod biustem i miseczkę HH. I moje staniki kosztują nawet 300 zł. To smutne ale prawdziwe. Niestety przez to mam tylko 3 w szafie. Kupuje 3 do roku, co roku zmieniam, bo się niszczą, nie stac mnie na więcej. Szkoda tylko, że dopasowanie majteczek do stanika jest takie drogie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja Galerii Rajstop nie polecam. Byłam w tamtym tygodniu kupić nowy stanik do sukienki, wcześniej kupowałam albo przez fora, internetowo albo w jeszcze jednym stacjonarnym więc byłam pierwszy raz. W pierwszym kontakcie pracujące tam kobiety miłe, ale jak zaczęło się dobieranie stanika to myślałam, że upadnę na głowę w przymierzalni. Nie dość , że kobieta przynosiła mi za luźne staniki, to nie potrafiła znaleźć odpowiedniej miseczki. Miska odstawała a Pani na siłę skracała ramiaczko, później wydłużała, miska dalej odstawała, a Pani mówi do mnie: i jak? Na co ja: miska odstaje. A Pani: no odstaje faktycznie.......... Taka babka w krótkich jaśniejszych włosach. W przymierzalni obok Pani miała więcej szczęścia, bo obsługująca ja dziewczyna dwoiła się i troiła i mówiła bardzo do rzeczy. Trudno się mówi. Stałam więc tak w przymierzalni i chciałam zobaczyć jeszcze kilka staników, ale ani wyjść na środek sklepu i krzyknąć, ani zawołać, bo Pani obsługiwała już kogoś innego więc czekałam. W końcu przyszła i mówi, że leży chyba ok, na co ja do niej, że jest za luźno, a ona że mam rację. Jak mi później przyniosła jakiś lekko połyskujący model z jakimiś kołami to wymiękłam. I tak w kółko. Ręce opadają, że ktoś taki pracuje doradzając przy doborze stanika.

Przy krtórymś z rzędu staniku stojąc na wpół nago i czekając na "moją" sprzedawczynię stwierdziłam, że wychodzę, bo to nie miało najmniejszego sensu.

Jedynie pozazdrościć tym dziewczynom u góry, które trafiły tam na rzetelną obsługę. No i szkoda, że ta babeczka obok była zajęta obsługą klientki w przymierzalni, bo sorry ale tamta baba (krótkie blond-rudawo-żólte wlosy) to chyba może doradzać, ale w meblowym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Konkurencyjne ceny ma Bardotka z Wejherowa a obsługa chyba jeszcze lepsza.

Inne tematy z forum

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (108 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Sklep internetowy z markowymi ubraniami (95 odpowiedzi)

Hej, mam pytanie, ktoś zamawiał z was na tej stronie? Firma jest nowa, dosyć wysokie zniżki i...

aparat ortodontyczny - gdzie założyć? (13 odpowiedzi)

polecacie jakąś klinikę gdzie można założyć aparat? Chętniej w Gdańsku. Myślę o Klinice zdrowego...