najlepszy gabinet (1) pełen profesjonalizm kosmetyczki p. Agnieszki, atmosfera i obsługa pełen komfort alicja Polecam (2) Obsługa na najwyższym poziomi a samo strzyżenie zawsze super. Krzysiek Bardzo pozytywne wrażenia (1) Bardzo polecam ten salon przede wszystkim za zawsze miłą i sympatyczną... IGotYou
Rewelacja!!! (1) Jestem zachwycona wizytą w salonie. Pani Asia pełen profesjonalizm. Już dawno... Wiesia Stanowczo odradzam ! Proszę zapoznać się z moją oceną (1) Umówiłam się na wizytę, przedstawiłam Pani Asi opis włosów jaki chciałabym... Ania Gorąco polecam ! (2) Moja pierwsza wizyta podyktowana była gorszym dniem i chęcią poprawienia... Ania Polecam panią Dorotę! (1) Jestem stałą klientką, pozostanę jej wierna. Ma super podejście do klienta,... Ewelina Byłam zaskoczona.. pozytywnie! (1) Przychodzą do salonu wydawało mi się, że będzie to kolejny osiedlowy gabinet.... Zadowolona klientka Usługa Groupon (1) Masaż zakupiony przez Groupon nie został wykonany. Mimo wcześniejszej... NieKlientka ASSZ - opinia (1) Jak najbardziej polecam ten salon. Korzystam z usług kosmetycznych i z... ASSZ