marjan (1) Dwukrotnie tu czekalem w restauracji jako gosc hotelu i dwukrotnie nikt nas... marjan Wesele (1) W hotelu Galion organizowaliśmy wesele w zeszłym roku. Mogę powiedzieć tylko:... Agata Gorąco polecam organizację wesel! (1) Witam, jestem świeżo po organizacji wesela w tym ośrodku. POLECAM gorąco.... Ada
Chrzciny , czerwiec 2014 r. (1) W drodze do Galionu widoki są niepozorne ale będąc już na miejscu można... Rodzice Zuzi Nie polecam (1) Na początku czerwca wypoczywając na plaży udałem się do restauracji. Obsługa... Tomasz komunia 2014 Tawerna (1) wszystko zapięte na ostatni guzik, załatwianie spraw z panią Marią to sama... rodzice impreza rodzinnna (1) miłe i kompetentne dziewczyny, służą radą i pomocą smaczne jedzonko, no i... Elżbieta Spotkanie klasowe 19.10.2013r. (1) Perfekcyjna obsługa, bardzo smaczne dania. Brawo dla szefa kuchni!!!.... Jolka z tej klasy Uroczysty obiad (1) Bardzo polecam ! Miła i życzliwa obsługa.Pięknie udekorowany stół. Super... Beata Polecam (1) Miejsce godne polecenia nie tylko na imprezy integracyjne,ale również na... Paweł Wesele w Galionie - bardzo polecamy! (1) Niedawno mieliśmy w Galionie wesele na ok. 80 osób, z poprawinami. Jesteśmy... M&M agnieszka i mariusz - opinia (1) Chrzciny odbyły się na ładnej sali z dostępem do tarasu z którego widać... agnieszka i mariusz opinia na temat uroczystego obiadu w Hotelu Galion (1) W maju 2012 Hotel Galion zorganizował mi uroczysty obiad z okazji urodzin dla... Kobieta