Galopagos

Jazda konna

Żukowo, Otomino Dolne 35

ND - ocena (1) Bardzo nie polecam. W chwili gdy trzymałam tam konia, konie były zaniedbane.... ND Luka - ocena (1) Tylko kasa się liczy, konie okropnie zaniedbane ! Nie polecam ! Dramat! Luka Miron - ocena (1) Konie są zaniedbane, liczą się pieniądze nie dobro zwierząt. Omijać szerokim... Miron
Anna - ocena (1) Miejsce z pasją i miłością do koni, świetna atmosfera Anna Lilia - ocena (1) Jeżeli ktoś wybiera się do tej stajni w celu doskonalenia umiejętności... Lilia Iza - ocena (1) Polecam, instruktorki przemiłe i atmosfera fajna. Iza Klaudia - ocena (1) Mega stajnia, konie mają dobre warunki, trenerki przemiłe i wszystko po... Klaudia Olga - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Instruktorce zależy tylko na kasie, konie... Olga Teresa - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Stajnia stara, zaniedbana, namiot (hala) dziurawy,... Teresa Aleksandra - opinia (1) Cudownie!!! Piekne miejsce, swietne trenerki, wspaniale konie . Kocham to... Aleksandra Jedyny i niepowtarzalny - Galopagos! (1) Długo szukałam miejsca takiego jak Galopagos. Szkółki, która łączyłaby w... Asia prawdziwy profesjonalizm (1) Stajnia Galopagos to miejsce, gdzie naprawdę kocha i szanuje się konie.... Grażka Najlepsza (1) Jeździłam już w wielu staniach, jednak nigdzie nie było tak dobrze jak tu- w... :) Tu nauczylam sie jezdzic (1) W Galopagos stawialam swoje pierwsze kroki i bardzo sie ciesze ze za namowa... Ola bardzo dobra szkółka (1) Bardzo przyjemna atmosfera i bardzo wysoki poziom nauki ze strony... Kasia Polecam (1) Gorąco polecam!!! Instruktorki profesjonalne, pełne zapału i chęci do pomocy.... Kasia TYLKO TU (1) Tylko tu każdy znajdzie to czego potrzebuje. Zarówno konie jak i instruktorki... Irena MIŁO I PROFESJONALNIE (1) Miałam okazję dłuższy czas korzystać z usług Szkoły Jazdy Konnej Galopagos i... Mariola świetna szkółka (1) Szkoła jazdy konnej Galopagos to coś więcej niż zwykła szkółka. Instruktorki... Adam Naprawdę godna polecenia szkoła (1) Długo szukałam miejsca, gdzie naprawdę mogłabym się nauczyć nie tylko jazdy... Ania