Ośrodek Szkolenia Psów

Szkolenia psów

Gdańsk, Konrada Guderskiego

Ania - opinia (1) Nasz pies trafił ( z polecenia innej osoby) do przedszkola u Basi i mogę... Ania Marta - opinia (1) Polecam serdecznie Gang Urwisów. Pani Basia konkretna babka ze świetnym... Marta Dorota i Zoja - opinia (1) Polecam szkolenia u Basi i Gangu Urwisów. Zajęcia są prowadzone... Dorota i Zoja
Ewelina & Freddy - opinia (1) Do szkoły trafiliśmy z polecenia i z czystym sumieniem możemy polecić... Ewelina & Freddy Ewelina & Freddy - opinia (1) Do szkoły trafiliśmy z polecenia i po zajęciach z ręką na sercu możemy sami... Ewelina & Freddy JiB - opinia (1) Nasz pies uczęszczał do przedszkola oraz szkółki. Polecam przedszkole... JiB Roman z Atinką - opinia (1) Zdecydowanie polecamy zajęcia w Gangu Urwisów!. Na pierwszym, indywidualnym... Roman z Atinką Łukasz i Luna - opinia (1) Wystarczyło kilka spotkań aby moja Luna ( Staffik) stała się posłuszna i nie... Łukasz i Luna Olga - opinia (1) Super szkoła z indywidualnym podejściem do każdego psiaka. Wiem już jak w... Olga Varvara & Louise - opinia (1) Pierwszy raz przyjśliśmy do gangu do przedszkoli z moją malutką Louise. Tak... Varvara & Louise Oktawia - opinia (1) Do przedszkola poszliśmy jak mój jrt miał 3 miesiące. Trafił nam się trudny... Oktawia Szymon - opinia (1) Zajęcia z moim psiakiem Hugo odbyły się w dobrej atmosferze. Dużo cennych... Szymon Ada - opinia (1) Bardzo merytoryczne i potrzebne zajęcia dla każdego szczeniaka. Mimo że mamy... Ada Figa - opinia (1) Polecam zajęcia z Panią Basią. Wskazówki i porady jak "ułożyć" psiaka bardzo... Figa Ania - opinia (1) Bardzo przyjemnie prowadzone zajęcia. Pani Basia jest osobą cierpliwą, która... Ania Jadzia - opinia (1) Niestety, miejsce dobre do socjalizacji szczeniaka i tyle. Bardzo sie... Jadzia szczeniak22 - opinia (1) Braliśmy udział w Psim Przedszkolu. Co tydzień pojawiały się nowe psy, a... szczeniak22 Marta - opinia (1) Mamy problemowego psiego nastolatka - uparciuch, "sadził się" do... Marta Pańcia Plutusia - opinia (1) Wielkie podziękowania dla pani Basi za profesjonalne porady, korzystajcie z... Pańcia Plutusia Natalia - opinia (1) Zajęcia w Gangu bardzo wyprostowały naszego diabła. Z niesfornego podrostka... Natalia