Ośrodek Szkolenia Psów

Szkolenia psów

Gdańsk, Konrada Guderskiego

Asia - ocena (1) Bardzo przydatne informacje, dużo już się nauczyliśmy, pies sprawuje się... Asia Gosia - ocena (1) Z Basią uczymy się od ponad roku i mimo, że dawno moglibyśmy zakończyć... Gosia Justyna - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zajęć na które uczęszczamy z naszym... Justyna
Paweł - ocena (1) Szkołę cechuje szeroka wiedza Pani prowadzącej z zakresu behawiorystyki... Paweł Ania - ocena (1) Zajęcia prowadzone przez Panią Basie odbywają się w miłej atmosferze, nie... Ania Anna - ocena (1) Bardzo przyjazna i profesjonalna szkoła dla tych małych i dużych psów. Jestem... Anna Wiktoria - ocena (1) Z całego serca polecam Gang Urwisów miejsce, które wspaniale wspiera mnie i... Wiktoria Justyna - ocena (1) Świetna szkoła i przedszkole dla piesków! Przedszkole pomaga psom w... Justyna Emilia - ocena (1) Serdecznie polecamy zajęcia z Basią. Dużo cennych wskazówek i rad Emilia Zuza&Woldi - ocena (1) Zajęcia dla szczeniaków bardzo pomocne, dobrze dostosowane do każdego psa.... Zuza&Woldi Łukasz - ocena (1) Zajęcia z Panią Basią, w których miałem okazję uczestniczyć, były niezwykle... Łukasz Anna - ocena (1) Serdecznie polecam trenerkę Basię oraz jej zajęcia treningowe. Profesjonalne... Anna M. - ocena (1) W grupie jest sporo psów. Trener nie zwraca uwagi, gdy ktoś kompletnie sobie... M. Dorota - ocena (1) Świetnie prowadzone zajęcia, prowadząca z ogromną wiedzą i doświadczeniem,... Dorota Lidia - ocena (1) Cenne informacje i bardzo przyjazne zajecia (póki co po Przedszkolu)... Lidia sheltie Luna i Maciek - ocena (1) Świetnie prowadzone zajęcia i skutecznie! Polecam psie przedszkole i inne... sheltie Luna i Maciek Sylwia - ocena (1) Tresura Bibi w Gang Urwisów to doskonała ofertę dla wszystkich właścicieli... Sylwia Basia - ocena (1) Polecamy zajęcia z Posłuszeństwa, korzystamy już rok i widzimy duże efekty.... Basia Maciek - ocena (1) Korzystaliśmy z przedszkola dla psów oraz konsultacji i warsztatów. Dużo... Maciek Sara - ocena (1) Bardzo polecam szkołę dla każdego psiego opiekuna. Przyszliśmy z naszym... Sara