Ośrodek Szkolenia Psów

Szkolenia psów

Gdańsk, Konrada Guderskiego

Anita Kowalska - ocena (1) Profesjonalizm w każdym calu! Nasz Jack Russell Terrier, Jacky, był psem... Anita Kowalska A. - ocena (1) Nie polecam, brałam udział w warsztatach chodzenia na smyczy i noseworku. To... A. Natalia - ocena (1) Gorąco polecamy z Luną zajęcia dla szczeniaczków :) Natalia
Żaneta z Malinką - ocena (1) Szkoła dla psów Gang Urwisów to miejsce, które zdecydowanie warto polecić... Żaneta z Malinką Rozalia - ocena (1) Zajęcia z Panią Basią bardzo dużo nas nauczyły, wyciągnęliśmy dużo wiedzy i... Rozalia Kuba - ocena (1) Basia ma duże doświadczenie w pracy z psami. Przedszkole i zajęcia na placu... Kuba Kamila - ocena (1) Fantastyczna trenerka, z dużą wiedzą, pasją. Nasz owczarek australijski... Kamila Asia - ocena (1) Pani Basia doskonale rozumie psy i ich problemy. Dzięki jej fachowym radom i... Asia Ula - ocena (1) Bardzo pozytywne zajęcia. Ogromna wiedza Pani Basi przekazana w sposób... Ula Paulina - ocena (1) Uczestniczyłam ze swoim szczeniakiem w psim przedszkolu oraz byłyśmy na... Paulina Jarek Akira - ocena (1) Polecam, duża wiedza i cierpliwość Pani Basi, indywidualne podejście i... Jarek Akira Maciej - ocena (1) Bardzo polecam szkołę Gang Urwisów! Pełen profesjonalizm, ogromna wiedza pani... Maciej Właścicielka Milo - ocena (1) Bardzo profesjonalna szkoła dla psiaków, pani Basia ma szeroką wiedzę na... Właścicielka Milo Aleksandra - ocena (1) Polecam psie szkolenie z Gangiem Urwisów! Pani Basia ma ogromną wiedzę, super... Aleksandra Olha Kanivets - ocena (1) Z całego serca polecam szkolenie w Gangu Urwisów. Przyszliśmy z naszą Jessi,... Olha Kanivets Ania i Kroki - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam szkolenie w Gangu Urwisów z Panią Basią!... Ania i Kroki Tatiana - ocena (1) Mieliśmy wspaniałą przygodę w przedszkolu dla szczeniaków z naszym Lagotkiem... Tatiana Marcin - ocena (1) Szkolenie zacząłem z moim szczeniakiem w wieku 2 miesięcy od przedszkola 5/6... Marcin Dorota - ocena (1) Fajne, ciekawe zajęcia z treningu posłuszeństwa i czystości. Z naszym... Dorota Paulina z Zulemką - ocena (1) Polecam zajęcia z posłuszeństwa. Poznaliśmy techniki na umocnienie swojej... Paulina z Zulemką