Alicja - ocena (1) Pyszna dieta! Dostarczane na czas, korzystna cena. Polecam:) Alicja Mykola - ocena (1) Super, polecam i smacznego Mykola Nina - ocena (1) Najlepszy catering ever Nina
Maria - ocena (1) Bardzo smaczne potrawy. Gorąco polecam! Maria Łukasz - ocena (1) Świetne jedzenie, dobra dostawa oraz opieka nad klientami. Łukasz David - ocena (1) The best choice David Michael - ocena (1) Polecam każdemu, kto chce jeść dobrze, ale niekoniecznie spędzać pół dnia w... Michael Marcin - ocena (1) Najlepszy catering jaki miałem. Marcin romek1970 - ocena (1) catering dobry w smaku i super kontakt z obsługą klienta pozdrawiam romek1970 keraJ - ocena (1) Smacznie, różnorodnie. Przy promocji można złapać w super cenie. keraJ Ada - ocena (1) Pyyyyszne jedzenie i ogromny wybór! Ada Tomek - ocena (1) Wcześniej mieliśmy od innej firmy i była naprawdę smaczna. Tu skuszeni niezłą... Tomek MIKA - ocena (1) Smaczne w przystępnej cenie. Spory wybór menu. Szkoda,że nie można zmieniać... MIKA N - opinia (1) Bardzo słaba dieta zarówno jeśli chodzi o różnorodność posiłków,... N wojtek - opinia (1) bardzo dobry catering w przystępnej cenie wojtek JJ - opinia (1) Świetna sprawa, na początku obawiałam się, że może nie będzie mi smakować,... JJ Maria - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem! To pierwsze dieta - a korzystałam z innych... Maria Asia - opinia (1) Polecam, wszystko super. Smacznie, świeżo i tanio. Można zamówić z rabatem... Asia Agnieszka - opinia (1) Po przebojach z inną firmą Cateringową, to tu wszystko jest na 6 , jedzenie... Agnieszka Mariola - opinia (1) Bardzo dobry catering dietetyczny.Wazne zawsze dostarczany na czas.Ladnie... Mariola