Gastro

Fast food Pizzerie Kebaby

Gdańsk, Politechniczna 9

Nie otrzymałam zamówienia.... (1) Zamówiłam jedzenie przez portal pyszne.pl i po upływie 2h przyszło... nie polecam (1) Po upływie czasu dostawy widniejącej na stronie potwierdzenia zamówienia... relik Tragiczna obsluga (1) Tragedia. Zaplacilem online. Okazalo sie ze jest dodatkowa oplata za dowoz o... Pawel
Zrobiłem błąd że zapłaciłem przelewem i nie mogłem cofnąć zamówienie (1) Jedzenie zamówione około 2-3 km od lokalu pół godziny po minięciu 55 min... Daniel Masakra (1) Otrzymałam przed chwila zamowienie, Pani uprzedziła o 15 minutowym... Natalia Najlepsze ciasto do Pizzy w całym wrzeszczu (1) Miła i profesjonalna obsługa, stosunek jakość/cena bardzo przystępny dla... Michał S pizzaportal (1) Zamówiliśmy 2 zestawy kebab jak za zestaw za 19zl to bieda. Mięsa mało ,zimne... dominika Zart (1) Porażka jest obsługa ! Zamówiłam przez pizzaportal zamówienie Ok gdz 2.00... Monika "Burger" (1) Właśnie zamówiłem burgera i to co mi dowieźli to jest jakiś żart... kawałek... Damian Paranoja nie dość że jedzenie spóznia sie juz godzinę to na dwa kebaby trzeba czekać 1,5 h Łaczny czas to 2,5 h kpina nie (1) NIE POLECAM!!!!!! klient Lody o smaku kebaba (1) Bułka zimna a mięso jeszcze zimniejsze jak z lodówki, tak jakby nic nie było... Damian Okropne (1) Bulka nawet nie podgrzana, zimna i miekka. Warzywa stare, mieso ? Same skury.... Konsument Gastrofaza - NIE ZAMAWIAĆ (1) Zamawialiśmy kebaby do pracy, nie dość, że do każdego kebaba doliczyli cene... Smakosz Koszmar! (1) Zamówiłam dzisiaj makaron carbonara. Wcześniej pytałam panią, która ze mną... Monika DRAMAT! (1) Nie bez powodu knajpka nazywa sie "gastrofaza" - tylko osobom mającym tzw... Ola fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj (1) Zamówiłam pizzę z kebabem. Mięso zamiast w plasterkach jest w ochydnych... rozczarowana Bez szału (1) +szybkość realizacji zamówienia +miły pan,który dowozi +przystępne ceny... Karina JAKIES NIEPOROZUMIENIE!!! (1) Zamowilam kebaba za okolo 18zl i sok z czarnej porzeczki ogolem do zaplaty... Olka Smaczny kebab (1) Duzo kebabowni jest we wrzeszczu, ale tam jest na prawde smacznie i świeżo.... Wioleta DOBRE ŻARŁO I TANIO (1) Jedzenie jest mega dla kogoś kto lubi żreć i się objadać ! :) ja jestem... krajan