Ireneusz - ocena (1) Pełen profesjonalizm ze strony lekarza jak i reszty personelu. Czułem się w... Ireneusz I. P. z Gdańska - opinia (1) Konsultacja po wykonanym badaniu kolonoskopowym, lekarz wyczerpująco w bardzo... I. P. z Gdańska Pacjent D. - opinia (1) Skorzystałem w styczniu z kolonoskopii u dr T. Nowaka. Gabinet czysty,... Pacjent D.
Marlena - opinia (1) Z gabinetu GastroDent skorzystałam z powodu konieczności wykonania... Marlena Córka pacjentki - opinia (1) Co prawda wizytę umówiłam mamie ale wiem, że Pan doktor jest bardzo miły i... Córka pacjentki Irena K - opinia (1) Pan Doktor to dobry specjalista jest rzeczowy i profesjonalny. Badania... Irena K Monika - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam! Wspaniały lekarz i człowiekiem. Monika Rafał z Gdańska - opinia (1) To była moja pierwsza i na pewno nie ostatnia wizyta u Pana Doktora. Pan... Rafał z Gdańska Pacjentka - opinia (1) Bardzo miły i konkretny lekarz polecam go z czystym sumieniem oby więcej... Pacjentka Krystian Z - opinia (1) Rzeczowy i konkretny lekarz zainteresowany problemem pacjenta. Wywiad,... Krystian Z wdzięczna pacjentka z Gdyni - opinia (1) Jestem niezmiernie zadowolona i wdzięczna Panu doktorowi za sposób w jaki... wdzięczna pacjentka z Gdyni Pacjentka z Gdyni - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z przebiegu gastroskopii, dr Tomasz Nowak ma... Pacjentka z Gdyni