Dr Wegner to lekarz zpowołania! Zeby wszyscy lekarze tacy byli, świat byłby lepszy! (2) Miałam dzisiaj kolonoskopię. Bałam się i badania i wyniku. Gabinet świetnie... Kasia Profesjonalista! Polecam! (1) Byłem w przychodni Endo-Gasto w Gdyni. Była to moja pierwsza gastroskopia.... Rafał super lekarz (1) Bardzo krotkie terminy kolejnych wizyt. Wspaniałe podejście do pacjenta -... Hanka
Nie polecam (1) Gastroskopia szybka,status normalis,koszt 160 zł,nie pobrano wycinka na HP... Brydzia godny polecenia! (3) Polecam wszystkim Pana Doktora, którzy wahają się z wykonaniem badania... maru Bardzo dobry specjalista (1) Witam. Polecam wszystkim Pana doktora, wspaniały lekarz specjalista,cudowny... Magda Wspaniały specjalista (1) Polecam wszystkim Pana Doktora. To jest lekarz z klasą. miły sympatyczny i... Elżbieta Super Specjalista (1) Polecam Pana doktora, który jest znakomitym specjalistą ! Coś czego nei... Ewa M - opinia (1) Pan doktor bardzo miły, jednak gastroskopia była mega nieprzyjemna i bolesna,... M wspaniały specjalista (1) gastroskopie wykonuje bezstresowo i bezbolesnie!!!! fajny czlowiek i ma... :) Polecam !!! (1) Byłam dzisiaj na badaniu, Pan lekarz nie mówi za dużo, ale za to bardzo... zadowolona