Nie miła obsługa................ (1) dobre jedzenie, szkoda tylko ze obsługa odbierająca telefon potrafi byc nie... Stały Klient Bez zarzutu (1) Świetna kuchnia, pyszna pizza, świeże składniki, nienachalna obsługa,... Marta Impreza (1) W sobotę wyprawiałam swoje urodziny w restauracji "U Seniora". Wystrój... Danuta
Prawdziwie rosyjskie smaki w Gdańsku (1) Najlepsze sało czyli marynowana słoninka z kiszonym ogórkiem. Do tego... Marcin Polecam (1) Dobre jedzenie, fajny klimat i przyjaźni ludzie. Dobrze człowiek się czuje w... młody Najlepsza restauracja! (1) Uwielbiam! bylam ze 100 razy chyba, na lunchu, na przekąskach tapas par dos i... Anna Najlepsza kawiarnia w Trojmieście (1) Jestem stałą bywalczynią Pikawy i jak zawsze pozytywnie mnie zaskakuje.... Wielbicielka Pikawy Nic dodać nic ująć (1) Przeglądałam komentarze lokalu i jestem bardzo zaskoczona niską oceną lokalu... K. Impreza urodzinowa w dniu 28.02.2017 (1) Bardzo dziękuję za przygotowanie uroczej imprezy urodzinowej mojej żony w... Kaźmierski Przemysław Przeciętnie (1) Bardzo średnie sushi. Zupa miso smaczna. Sushi mało ciekawe- słabo... Viola Przepyszne jedzenie i niespotykany klimat! (1) Polecam restaurację we Wrzeszczu na ul.Batorego. Wczoraj jedliśmy tam obiad ,... Łukasz miło smacznie elegancko (1) polecam zdecydowanie na imprezy rodzinne, jedzenie obfite, bardzo smaczne,... anetakow rozczarowanie (1) Skuszony pięknymi zdjęciami dań w internecie postanowiłem wybrać się na... wodolot Skandal (1) Po mimo wcześniejszych pozytywnych ocen byą to moja ostatnia wizyta w Państwa... Dotąd stały klient Srednio (1) Mielismy okazję jesc rybki i barszczyk w przystani. Mnóstwo ludzi stoliki... Beti polecam!!!!!!!!!!!! (1) Pysznie, niedrogo i wszystko pierwszej świeżości. No i te kompociki jak u... monik gorgo - opinia (1) pyszne jedzenie ale jeszcze lepsza obsługa. MIła knajpka. Polecam po... gorgo Paulina - opinia (1) Paulina zadowolona - opinia (1) zadowolona stachoooooo - opinia (1) stachoooooo