Najlepsza pizzeria w Trójmieście!!!!!! (1) Pyszna pizza ,,na bogato"!!! Jestem stałą klientką i ani razu się nie... paula Zdecydowanie najlepszy kebab w Trójmieście (1) Bez dwóch zdań najlepszy kebab w Trójmieście. Do tego bardzo miła obsługa,... Andrzej Najlepszy Kebab w Trójmieście !!! (1) To była moja pierwsza wizyta i nie ostatnia. Coś nowego jeśli chodzi o sposób... KrzysztofB
gorąco polecam!! (1) najlepsza pizza ever!!cienkie ciasto, mnóstwo dodatków, gorąca...pachnąca...... Monia pizza gumowata jak opona starego traktora (1) Niestety, kiedyś bywało lepiej ale po ostatniej wizycie trochę się... mmm Tragedia i masakra to zbyt mało powiedziane (1) Po dzisiejszej wizycie odechciało mi się restauracji... kompletny... Gosiaczek Tragedia (1) Zamówiłem kebaba rollo dostałem mięso podgrzewane w tortilli do tego sos tak... Dariusz Najlepsza pizza w Trójmieście (1) Genialna pizza robiona na miejscu. Stoimy przy kuchni i wszystko widzimy,... Łukasz Bomba (1) Super klimat, dobre piwo, zawsze fajna obsługa! Headthered Klimatyczna Pikawa (1) Koleżanka polecila Pikawe i od tej pory jest to moja ulubiona kawiarnia w... Krysia nasza ukochana restauracja (1) od wielu,wielu lat nasza faworytka,jedzenie pyszne,duzo lepsze niz w wielu... Stefania Pyszne jedzenie, ładne wnętrze, duża gościnność (1) Jedzenie przepyszne, dopracowane w każdym calu, śledziki kaszubskie... dens Nie miła obsługa................ (1) dobre jedzenie, szkoda tylko ze obsługa odbierająca telefon potrafi byc nie... Stały Klient Bez zarzutu (1) Świetna kuchnia, pyszna pizza, świeże składniki, nienachalna obsługa,... Marta Impreza (1) W sobotę wyprawiałam swoje urodziny w restauracji "U Seniora". Wystrój... Danuta Prawdziwie rosyjskie smaki w Gdańsku (1) Najlepsze sało czyli marynowana słoninka z kiszonym ogórkiem. Do tego... Marcin Polecam (1) Dobre jedzenie, fajny klimat i przyjaźni ludzie. Dobrze człowiek się czuje w... młody Najlepsza restauracja! (1) Uwielbiam! bylam ze 100 razy chyba, na lunchu, na przekąskach tapas par dos i... Anna Najlepsza kawiarnia w Trojmieście (1) Jestem stałą bywalczynią Pikawy i jak zawsze pozytywnie mnie zaskakuje.... Wielbicielka Pikawy Nic dodać nic ująć (1) Przeglądałam komentarze lokalu i jestem bardzo zaskoczona niską oceną lokalu... K.