Przekonali mnie do pośredników! (1) Chciałem sam sprzedać mieszkanie, ale tyle z tym zachodu, że po kilku... WM Profesjonalizm i skuteczność! (1) Gaudium to biuro nieruchomości oferujące obsługę na najwyższym poziomie. W... Małgorzata Bartosz - opinia (1) Sprzedalem swoje mieszkanie na gdanskiej Zaspie.p.Jacek okazal sie bardzo... Bartosz
Polecam (1) Godne polecenia profesjonalne doradztwo i obsługa. Pan Andrzej szybko zajął... Wojtek Bardzo sympatyczna współpraca (1) Pan Paweł wykazał się ogromnym zaangażowaniem i ludzkim podejściem do... Zbyszek Super (1) Biuro, które wyróżnia się jakością obsługi klienta oraz indywidualnym... Stanisława Warte polecenia (1) Szybko, profesjonalnie. Polecam. Szymon Monika - opinia (1) Wzorowo przeprowadzona transakcja. Polecam Monika Wzorowo przeprowadzana transakcja (1) Biuro godne polecenia, a przede wszystkim wielkie podziękowania za... Bartek Kinga - opinia (1) Duża wiedza i zaangażowanie, współpraca układała się pomyślnie. Polecam Kinga Profesjonalna obsługa (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z Państwa pośrednictwa i doradztwa. Zawsze... Gracjan i Izabela Doskonali. Pomogli w sytuacji bez wyjścia! (1) Po kilku latach bezskutecznych prób sprzedaży mieszkania o bardzo... Katarzyna opinia (1) Skuteczność w działaniu i pełen profesjonalizm. Polecam wszystkim ceniącym... Maja Polecam! (1) Chciałam bardzo podziękować Panu Danielowi za szybkie znalezienie klienta na... dorota polecam (1) Biuro godne polecenia profesjonalne doradztwo i obsługa TomaszCh Anna - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Zdecydowanie polecam współpracę z Panem Robertem,... Anna Biuro na miarę 21 wieku!!! (1) Biuro zdecydowanie godne polecenia! Fachowa i miła obsługa, bardzo dobra... Anetta i Adam Sprzedaż mieszkania (1) Szczerze polecam usługi agencji i osobiście Pana Roberta. Korzystnie... Marek Ivanesa, Gdańsk - opinia (1) Pan Robert Pryba jest profesjonalista na najwyższym poziomie. Ogromnie... Ivanesa, Gdańsk Doskonale! (1) Bardzo polecam. Pan Robert pośredniczył w zakupie naszego mieszkania. Wykazał... Bartosz