Wspomnienia. (1) W Nowym Porcie mieszkalem w latach 1945-54 a okres ten wspominam bardzo... Marian "Padre" Martinez80 - opinia (1) Bardzo dobrze skomunikowana i przyjazna dzielnica Gdańska.Dzielnica z bogatą... Martinez80 Nie zgadzam się.. (2) ..że to dzielnica jak każda inna.Mieszkam tu od 46lat i w życiu nie... Krzysiek
Nie rozumiem... (2) ...tych pozytywnych opinii na temat dzielnicy Nowy Port. Moim zdaniem autor... Koliberek1990 JEST SUPER (2) Zamieszkuje w N.P. od ponad 2 lat. Przez pierwsze pol roku (jesien-zima)... Qmpel3city to wszystko to klamstwo (1) ta pani ktora opisala nowy port chyba tu nigdy nie byla w tym co napisala nie... mieszkanka np ATUSIA - opinia (1) NOWY PORT TAK JAK I INNE DZIELNICE JESIENIA I ZIMA SA PONURE...A CO DO... ATUSIA przygnębiające wrażenie (1) zrobiła na mnie ta dzielnica, jesienią byłam na wycieczce "torami starej... gdańszczanka Niezłe osiedle (1) Nowy Port jest przyjemnym miejscem.Obecnie Większość gł. dróg jest... C4rmac cosanostra (1) jest ok i cała reszta która inaczej uważa niech się wogóle nie wypowiada na... BZYK xc (1) jest oki ja Nowy port obecnie ..... (1) to nie ten sam z epoki lokali typu "Wiking" gdzie bawili się marynarze z... harb Żart (1) Kobieta nie wie co pisze. Dzielnica jest ok. Byłem w wielu miejscach w Polsce... Filu Jest coraz lepiej (1) Fajnie bylo, jest i bedzie. Zawsze bedzie mi brakowac NewPort City. KubaZ Dzielnica "Z Duszą" - ciąg dalszy (1) W Nowym Porcie mieszka sie naprawdę spokojnie i bezpiecznie. Nprawdę rzadko... H.W. Dzielnica " Z Duszą" (1) Nowy Port to jedna z piękniejszych dzielnic Gdańska. Zgodzę się z opinią, że... H.W. moja dzielnica (1) Absolunie nie zgadzam się z autorką tekstu.Mieszkam w Nowym porcie od... Anula Nowy Port, piekną dzielnicą... (1) Oczywiscie rowniez nie zgadzam sie z opinia autorki, Agnieszki Zych. Zielono... Filip "nowy jork" (1) tak potocznie i w sloganie nazwany jest nowy port ;) osobiscie tez nie... mda O NP (1) NP super Fedi