13 lat na Oruni (1) Mieszkalem 13 lat na Oruni - nic do zarzucenia, czuje ze kiedys ponownie tam... Sławek Do Anny (2) Hej p.Anno, ja tez widziałem tam żółwia - myślałem ze się przewidziałem, ale... Poldek Dzielnica Przyszlosci (2) Dzielnica Przyszlosci Bronka
einsam - opinia (1) mieszkałam tu jako dziecko nie było zastrzeżeń teraz wracam tam ponownie! einsam Orunia :) (1) ... Można by unowocześnić troszkę ten opis Mieszkam na Oruni od ok 10 lat,... ciasteczko Ania - opinia (1) Mieszkam tu od 5 lat z wyboru i jestem zadowolona. Ania ANNA - opinia (1) PRZEPROWADZIŁAM SIĘ NA ORUNIĘ PEŁNA OBAW SŁYSZĄC OD DZIECKA OPINIE NA TEMAT... ANNA Piękny park (1) Szkoda, że tak mało ludzi o nim wie, a jest znacznie mniej zatłoczony niż... Basia nie jest zle (1) mieszkalem na oruni 8 lat temu. sporównaniem co teraz jest to wypas ( pozdro... klaus do Asi (1) Asieńko moja kochana! Gdybym mieszkala w tym rejonie to tez nie bałabym się.... ja;) znów slogany (1) Mieszkam tu od roku!!! Nie wiem ale tam gdzie mieszkałam wcześniej na... wika