A.J.J - opinia (1) Dzielnica fajna, zielona, cicha pomimo tak wielu placów zabaw. Lokalizacja... A.J.J Fajne osiedle ! (1) Mieszkam na Suchaninie od 09.1977r. Pamiętam wszechobecne błoto,brak... lili blokowiska,ale..... (1) super miejsce!!! mieszkałam tam.. oj,długo!żałuję ,że się... ania
hristina - opinia (1) bezpieczestwo nie odbiega od innych dzielnic. Mieszkam juz od 20 lat i nie... hristina zamieszkiwanie na Suchaninie (1) Mieszkam na Suchaninie 20 lat. Po pierwsze wieje, wieje, wieje, zjedzie sie... as Pytanie (2) Mieszkam na Suchaninie od kwietnie tego roku podobno jestu gdzieś siłownie... Tom monter - opinia (1) Uwielbiam to miejsce, przyjeżdżam tu od dawna na wakacje i jeszcze mi się... monter Najlepsza lokalizacja za normalne pieniądze (1) Przemieszkałem tutaj ponad 30 lat. Jest idealnie skomunikowane z centrum, a i... Czarek Mieszkam tutaj spppporo lat;) (1) Fajna dzielnica -co do tego 1,3km2 to komus sie cos pomylilo ;) ale ok bo... oxox Suchanino (1) Mieszka mi się tu dobrze nie narzekam jest ciekawie są dobrzy ludzie nikt... Łukasz ...,,,+**+,,,... (1) Hej, ja pływam na basenie na suchaninie, jest świetnie, woda jest ciepła, nie... ...,,,+**+,,,... Dzielnica symapotyczna (1) Dzielnica symapotyczna Tomasz k - opinia (1) k