Piotr Wojdat - ocena (1) Bardzo dobra realizacja, przedstawiłem projekt od architekta i wykonali bez... Piotr Wojdat GGG - ocena (1) Polecam. Wszystko ok GGG 45yh45y3 - ocena (1) ertwygh4yh456yh 45yh45y3
hgwerthrth - ocena (1) ergwerhgewrgerw hgwerthrth retyjt5yjty - ocena (1) eryhgretwyhrt5jhretyjh retyjt5yjty Odradzam - ocena (1) Odradzam z korzystania z usług firmy: Gdańska Fabryka Mebli (wcześniej:... Odradzam Daria - ocena (1) Bardzo fajne meble na wymiar. Dużo różnych modeli w nowoczesnym stylu,... Daria Krzysztof - opinia (1) Odebrałem kuchnię 7 miesięcy po terminie.-w umowie 3% zwrotu z powodu... Krzysztof Błażej - opinia (1) Produkt bardzo dobry jakościowo. Pracownicy kompetentni. Wykonanie super.... Błażej Błażej - opinia (1) Produkt bardzo dobry jakościowo. Pracownicy kompetentni. Wykonanie super.... Błażej Paweł - opinia (1) Pierwszy problem - przyjazd technologów po wykonaniu projektu przez... Paweł Oliwia Kamińska - opinia (1) Kilka dni temu firma zrealizowała projekt mojej cudownej zielonej kuchni.... Oliwia Kamińska Patryk H. - opinia (1) Obsługa 10000/10!! Pani Dorota jest genialna i pomogła nam ze wszystkim.... Patryk H. Hanna Zalewska - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Od obsługi w city meble, po montaż i efekt finalny.... Hanna Zalewska Robert - opinia (1) Wszystko ok, jestem zadowolony z usług Robert Łukasz J. - opinia (1) Kilka dni po montażu szafy okazalo się że jedna szyna się uszkodziła, serwis... Łukasz J. Karola Szymanowska - opinia (1) Kilka dni po montażu szafy okazalo się że jedna szyna się uszkodziła, serwis... Karola Szymanowska Jola - opinia (1) Zaryzykowałam, choć zupełnie nie kojarzyłam firmy wcześniej. Małymi krokami... Jola Magda - opinia (1) Dołączam do grona zadowolonych klientów GFM. Dziękuję. Magda Krzysiek - opinia (1) Meble są naprawdę świetne. Od momentu zamówienia po końcowy montaż bardzo... Krzysiek