Marlen - opinia (1) Do drobnej uwagi, którą zgłosiłam serwis zainterweniował ekspresowo. Ekipa... Marlen Krzysztof - opinia (1) Firma z polecenia, dobry kontakt, sptrawne działanie. Po niecałym miesiącu... Krzysztof Katarzyna - opinia (1) Jeśli meble na wymiar w Gdańsku to tylko w Gdańskiej Fabryce Mebli. Poleca... Katarzyna
Dariusz - opinia (1) Udana realizacja, zgodnie z oczekiwaniami i możliwościami finansowymi.... Dariusz Renata Lisiecka - opinia (1) Mają doświadczenie, pracują z pasją, reagują na wszystkie uwagi klienta. Moja... Renata Lisiecka Kamil - opinia (1) Gdańska Fabryka Mebli wykonała dla mnie pięć mieszkań na wynajem. Cena była... Kamil Dorotka - opinia (1) Oni zabudują wszystko mam wrażenie. Nie spotkałam się jeszcze z takimi... Dorotka Weronika - opinia (1) Jak byłam oglądać i zamawiać meble to salony były otwarte. Potem wiadomo... Weronika Ilona Maj - opinia (1) Meble są naprawdę genialne. Zastanawiałam się czy to dobra decyzja zamawiać w... Ilona Maj Mateusz - opinia (1) W GFM złożyłem zamówienie dwa tygodnie temu. Ku mojemu zaskoczeniu cały... Mateusz Ryszard - opinia (1) Polecam kontakt z Panią Dorotą z salonu w City Meble. Bardzo kompetentna... Ryszard Alicja K. - opinia (1) Jeżeli szukasz rozwiązań na wymiar to ta firma będzie dobrtm wyborem. Polecam... Alicja K. Patrycja - opinia (1) Dołaczam do grona zadowolonych klientów GFM. Kuchnia, którą otrzymałam w... Patrycja Irena Mikusek - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa.Szybka i terminowa realizacja.Pani Dorotka... Irena Mikusek Ryszard - opinia (1) Dziękujemy Panu Bartkowi za dużą pomoc i profesjonalne podpowiedzi . Wszystko... Ryszard Izabela - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona zarówno z projektu jak i jakości mebli. Pani Paula... Izabela Chester - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa klienta. Precyzyjny szybki i bezpłatny pomiar.... Chester Jacek - opinia (1) Bardzo polecam GFM. Jestem bardzo zadowolony z projektu i współpracy z Panią... Jacek Meble kuchenne (2) Bardzo jestem zadowolona z usługi. Meble kuchenne wyszły lepiej niż... Małgorzata Opinia (1) Wszystko przebiegło prawidłowo i szybko. Ogólnie polecam Gosia