Magda - opinia (1) Jestem już trzeci raz w tym Pensjonacie i szczerze polecam. Bardzo miła... Magda koszmar XXI w. niegodne polecenia PENSJONAT GDAŃSKA NOCKA, UL. NIWKI 11 Gdańsk (8) Nie właściwe miejsce do spędzenia weekendu z rodziną z dziećmi. Na terenie... GOŚĆ PENSJONATU Słowa tego nie oddadzą ale liczby już tak 4/10 (1) Miła obsługa, przyzwoite warunki tylko boje się wyjść po zmroku bo okolica... Magda323
Masakra (1) Coś strasznego w malutkim pokoiku brakuje ręczników nie ma mydła,pościele... Jakub Ludzie szukajcie gdzie indziej - PRL, element i nienormalna właścicielka (1) Odradzam!!! torowisko za budynkiem, hałas, wibracje w pokojach, kłopoty z... royjr Odradzam wszystkim! - Gdańska Nocka (1) Właścicielka nie informuje o tym, że w pokojach nie ma aneksu. Człowiek... royjr Opinia :) (1) Szczerze polecamy Gdańską Nockę! Bardzo mili i pomocni gospodarze.... Agata i Karol Nocleg (1) Bardzo miła atmosfera, przystępna cena i przyzwoity standard. 25 min... Waldek Super wypoczynek (1) Kwatery na uboczu, dla osób które chcą zwiedzić Gdańsk dobra baza wypadowa.... Beata Nocleg (1) Bardzo było nam miło nocować parę nocy u Pani Ani w Gdańsku. Posesja w... Kamil Gogol - opinia (1) Pokój z łazienką czysty i przyjemny. Aneks kuchenny. Posesja ogrodzona i... Gogol GORĄCO POLECAM! (2) Przede wszystkim jesteśmy naprawde bardzo zadowoleni z pobytu w tym ośrodku.... :) Na krotko ok, na dłuższy pobyt nie polecam (1) Przed rezerwacją noclegu raczej sugerowałabym zastanowić się nad wyborem tego... Ja Polecam! (2) Właśnie wróciłam z przyjaciółką z wakacji i obie jesteśmy bardzo zadowolone z... Ala Opinia (1) Szczerze polecam Gdańską Nockę! Bardzo mili i pomocni gospodarze, wygodny i... JasnaKita Aleksandra - opinia (2) Cudowna atmosfera pobytu, właścicielka bardzo opiekuńcza i sympatyczna.... Aleksandra Polecam gorąco wszystkim. (2) Obiekt zadbany i nieustannie dopieszczany. Właściciele dokładają starań żeby... Radosław Machnicki To jest naciąganie ludzi (2) Jeżeli ktoś lubi spanie na torach kolejowych to polecam (okna 15 metrów od... Piotr Hmm... ktoś powyżej chyba przesadził. (3) Hmm... fakt tory kolejowe są dość blisko, ale pociągi przejeżdżają dość... Całkiem zadowolony POLECAM (2) Byliśmy w tym pensjonacie w czerwcu wraz z znajomymi. Jesteśmy zadowoleni z... Eugeniusz