AnnaPszkit - opinia (1) Bardzo dobra i aromatyczna kawa w atrakcyjnej cenie! Wypita z samego rana... AnnaPszkit Aleksander002 - opinia (1) Najlepsze świeżo palone kawy! Wybór na stronie jest dość spory, więc każdy... Aleksander002 MartynaKowal - opinia (1) Zestaw startowy dość szybko się skończył, bo kawa zasmakowała wszystkim... MartynaKowal
GruszeczkaM - opinia (1) To raj dla prawdziwych smakoszy kawy :) Wybór w sklepie jest spory, kawy są z... GruszeczkaM NataliaM - opinia (1) Bardzo dobra, świeżo palona kawa w rewelacyjnej cenie. Każdy poranek zaczynam... NataliaM MałgosiaCz - opinia (1) Zawsze lubiłam delektować się smakiem kawy i wiem jak poznać naprawdę dobrą... MałgosiaCz MartynaPawlak - opinia (2) Każdy dzień zaczynam od wypicia waszej świeżo palonej kawy! Ma doskonały smak... MartynaPawlak OlkaKrasuska - opinia (1) Czy ta kawa jest dobra? To mało powiedziane jest pyszna. Osobiście... OlkaKrasuska Mariuszek - opinia (1) Dzięki wam picie kawy to jeszcze większa przyjemność. Razem z żonką pijamy... Mariuszek AnielaK88 - opinia (1) Naprawdę przepyszna kawa, ceny jak za taką jakość nie są wygórowane. AnielaK88 WiolaTarasiak89 - opinia (1) Zamówiła kilka różnych kaw, aby wybrać tą najlepszą. Teraz jestem stałą... WiolaTarasiak89 Angela28 - opinia (1) Świetna kawa w dobrej cenie! Bardzo aromatyczna a takiej właśnie szukałam Angela28 Gosia - opinia (2) Już nie pamiętam kiedy piłam tak wyśmienitą kawę. Na rozbudzenie o poranku... Gosia Artur Tomas - opinia (1) Najważniejsze, że kawa jest świeżo palona. Wybór duży, smak sami musicie... Artur Tomas Staszek - opinia (1) Niesamowity wybór i świetna obsługa. Staszek Świetna kawa (2) Polecam bardzo dobra kawa, świeżo palona, bardzo dobra jakość produktu. Miła... Piotr Kowalczyk Smacznie I przyjemnie (1) Bardzo smaczne kawa. Miejsce bardzo fajne i przyjemne. Super atmosfera.... Krystyna Palarnia (2) Fantastyczna jakość, a ceny przystępne. Obsługa na najwyższym, profesjonalnym... Kinga Kan Daek Hen - opinia (2) Obsluga na najwyszym poziomie. profesionalna obsluga poleczam wszystkim... Daek Hen Tichy - opinia (1) Obsługa na najwyższym, profesjonalnym poziomie.Bardzo dobra i świeża kawa.... Tichy