Nikola - ocena (1) Najlepsza kawka jaką dotąd piłam! Do tego przemiła, pomocna obsługa! Każdemu... Nikola Michał Olejnik - ocena (2) Niezwykle aromatyczna kawa, zdecydowanie polecam. Jestem miłośnikiem kawy i... Michał Olejnik AneczkaSz - opinia (1) Zamawiam tu swoją ulubioną kawę Brazil Cerrado. Jest kremowa o posmaku... AneczkaSz
don matteo - opinia (1) Parzę kawę w aeropressie, a w tej palarni oferują zestawy konkretnie pod taki... don matteo Olaaa - opinia (1) Dla mnie kawa rewelacja, teraz już tylko tu ją zamawiam! Obsługę mają miłą,... Olaaa PanPiotr - opinia (1) Każda z kaw, którą próbowałem wyróżniała się ciekawym smakiem. Najbardziej... PanPiotr stokrotka - opinia (1) Najlepszy sklep, w którym można kupić kawę. Mają różne mieszkanki kaw, do... stokrotka Cecylia - opinia (1) Przepyszna i aromatyczna kawa w przystępnej cenie, którą zamawiam regularnie! :) Cecylia Malina11 - opinia (1) Jestem kawoszem i i ostatnio testuję różne ziarna do mojego ekspresu. Na te... Malina11 olo - opinia (1) Kawa jak z kawiarni we własnym domu, dzięki subskrypcji nie trzeba pamiętać o... olo Agnieszka - opinia (1) Dawno nie trafiłam na tak dobrą kawę o bogatym aromacie. Przetestowałam już... Agnieszka KM - opinia (1) Oprócz kawowych blendów firma oferuje fajne akcesoria dla kawoszy np.... KM Jakub - opinia (1) Bardzo dobra kawa o wyrazistym smaku i aromacie. Warto zamówić, przetestować... Jakub Mona - opinia (1) W mieszance single Peru Cajamarca da się wyczuć nuty gorzkiej czekolady,... Mona Pablo - opinia (1) Piję zakupiony tu zestaw 3×250 pod espresso w kolbowym ekspresie- nie mam... Pablo Natallka - opinia (1) Bogata oferta świeżo palonych kaw :) Każdy bez problemu znajdzie odpowiedni... Natallka sarka - opinia (1) Bardzo dobra jakościowo kawa w przystępnych cenach. Jest pięknie zapakowana,... sarka Izabela - opinia (1) Zamawiam wasze kawy regularnie! Przepyszny smak, wyrazisty aromat i cena,... Izabela Marcysia - opinia (1) Nie wyobrażam sobie zacząć dnia bez wypicia waszej kawy. Stawia raz dwa na... Marcysia Arczunio - opinia (1) Kawę Gdańską i ręcznie malowane filiżanki z motywem miasta zamówiłem na... Arczunio