Gdański kabaret im. Pawła Adamowicza

Mieszkańcy Gdańska, którzy nie akceptują pomysłu Pawła Adamowicza dotyczącego tzw. Modelu na rzecz równego traktowania zbierają się w czwartek, 28 czerwca, o godz. 9.00 przed siedzibą Rady Miasta, dawny Żak.

W peerelu władza komunistyczna zafundowała nam życie w najweselszym baraku w obozie socjalistycznym, ale program był mało rozrywkowy, a teraz postkomuna usiłuje ten program uatrakcyjnić zamieniając Gdańsk w kabaret, w barwach tęczowych.

My ten program wygwiżdżemy.
Zresztą pan Adamowicz we własnej osobie to już jest niezły, rzadki, model i ten modele nam już wystarcz po tylu latach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie zapomnij wrzucić fotek.
Chętnie pośmiejemy się z waszej manifestacji za modelem na rzecz nierównego traktowania.
Przemocowcy rodzinni i ci, co zdradzają żony tez będą ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No, popatrzecie i posłuchajcie - oto ewenement, komuna mówi o równym traktowaniu i brzydzi się przemocą, na razie tylko rodzinną wprawdzie. ale na początek dobre i to, wiadomo że tylko mówi, ale hipokryzja to jest pierwszy krok, to hołd jaki występek składa cnocie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Słyszałem, ze będzie Pięta z odczytem „cnota nierównego traktowania żony i kochanki fundamentem rodziny zbudowanej na wartościach prawackich”.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chciałbym zobaczyć tych zgredow pod Zakiem. Po czym rozpoznać mam lowce ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

PiS to taka prawica, co z Pięty wierny mąż.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...