Gdański masaż kręgosłupa i terapia manualna dobrze postawiły mnie na nogi!
Dlatego mogę się tylko przyłączyć do reszty pozytywnych opinii o rehabilitacji kręgosłupa, bo tak jeszcze 3 tygodnie temu myślałam, że tak mocne bóle koło barku i przede wszystkim bóle pleców i spięcia karku będą mnie prześladować już zawsze, zaś tymczasem czuje ogromną ulgę.
Rzetelny wywiad i umiejętne, z wielkim wyczuciem ustawianie kręgosłupa oraz masaż.
Po kilku wizytach w Nike Osowa jest już diametralna poprawa za co jestem ogromnie wdzięczna. Jarek- solidny i sluchajacy, skupiony, z szerszym spojrzeniem na dolegliwości chorego i zbada kompleksowo, nie naciąga na zbędne zabiegi.
Nie jest to żadne czary mary typu bioenergia czy inne dziwolągi jak to w Gdańsku na Jasieniu bywało.
Bardzo dobry na kręgosłup fizjo-rehabilitant na prawdę w Gdańsku znający się na swoim fachu.
Dowiedziałam się również jak dbać o siebie i jak zmienić swoją dietę na lepszą.
Rzetelny wywiad i umiejętne, z wielkim wyczuciem ustawianie kręgosłupa oraz masaż.
Po kilku wizytach w Nike Osowa jest już diametralna poprawa za co jestem ogromnie wdzięczna. Jarek- solidny i sluchajacy, skupiony, z szerszym spojrzeniem na dolegliwości chorego i zbada kompleksowo, nie naciąga na zbędne zabiegi.
Nie jest to żadne czary mary typu bioenergia czy inne dziwolągi jak to w Gdańsku na Jasieniu bywało.
Bardzo dobry na kręgosłup fizjo-rehabilitant na prawdę w Gdańsku znający się na swoim fachu.
Dowiedziałam się również jak dbać o siebie i jak zmienić swoją dietę na lepszą.