Marek P - ocena (1) Montaż mebli we wrześniu. Wszystko przebiegło sprawnie od projektu po... Marek P MA - ocena (1) Jestem bardzo zaskoczona negatywnymi opiniami na temat tego salonu , ponieważ... MA MA - ocena (1) Jestem bardzo zaskoczona negatywnymi opiniami na temat tego salonu , ponieważ... MA
Darek Gdańsk - ocena (1) Świetna obsługa oraz projekt dopasowany do moich potrzeb. Użytkuję sama... Darek Gdańsk Joanna - ocena (1) Szczerze mówiąc, byłam zaskoczona, widząc niektóre negatywne opinie mam... Joanna Aga - ocena (1) Bardzo miła obsługa, możliwość negocjacji cen oraz szybki termin realizacji Aga Helena - ocena (1) Nie polecam, od stycznia 2024 r do teraz walczę z reklamacją, niestety nic... Helena Wojtek - ocena (1) Witam chciałbym podzielić się opinią na temat Gdańskich Kuchni. Od samego... Wojtek Ada - opinia (1) nie polecam! odradzam!! Nie odpowiadacie na terminy, maile i telefony.... Ada Kupujący z Bydgoszczy - opinia (1) Obsługa fatalna, telefon odbierają kiedy chcą, na wątpliwości kupującego co... Kupujący z Bydgoszczy Niezadowolona klijentka - opinia (1) Niesłowni montaż miał być pod koniec kwietnia jest już maj i wszystko w polu... Niezadowolona klijentka JS - opinia (1) Z całego serca nie polecam. najgorszy wybór z możliwych. Montażyści z łapanki... JS O. K. - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Już pierwszy kontakt nie pozostawia wątpliwości, że... O. K. Polecam ! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta , projekt przygotowany starannie ,... Angela