Weronika - opinia (1) Zdecydowałam się na kierunek "terapeuta zajęciowy" i jestem bardzo... Weronika Laura - opinia (1) Ukończyłam dwuletnią naukę na kierunku technik administracji. Ten czas był... Laura Magdalena - opinia (1) Szkoła oferuje dużo ciekawych zajęć, wielki nacisk daje się na praktykę, ale... Magdalena
Izabela - opinia (1) Jestem mega zadowolona z nauczania, wszystko dobrze wytłumaczono, dziewczyny... Izabela Blanka - opinia (1) Edukacja w tej szkole moim zdaniem jest na najwyższym poziomie. Świetnie... Blanka Lena - opinia (1) Niejedną dobrą opinię słyszalam na temat tej szkoły, dlatego zdecydowałam się... Lena Michał - opinia (1) Szkoła ta jest na bardzo wysokim poziomie w swojej dziedzinie, nauczyciele... Michał ewelina - opinia (1) Uczyłam się w tej szkole na kierunku technik farmaceutyczny. Poznałam wielu... ewelina Wiktoria - opinia (1) Polecam w szczególności kierunek technik faramceutyczny. Program zajęć został... Wiktoria Justyna - opinia (1) Dla siebie wybrałam kierunek Higienistka stomatologiczna trwający 2 lata, w... Justyna Anka - opinia (1) Szkoła posiada nie tylko kierunki medyczne, ale rownież administracyjne. Ja... Anka Aleksandra - opinia (1) Super wykładowcy, świetna atmosfera, uczelnia na wysokim poziomie. Aleksandra Eliza - opinia (1) Jedna z lepszych szkół policealnych w Trójmieście, dla osób które chcą się... Eliza Masakra nie szkoła (1) Moja opinia nie będzie niestety pozytywna . Wręcz odradzam te szkołę. Poziom... UCZENNICA FARMACJI Zadowolony (1) Mogę się przychylić do opini zadowolonych kolegów i koleżanek.Nauka jest... Długi Re: Żal (1) Żal.. to d*pę ściska jak ktoś pisze takie brednie...Ratownicy medyczni to... ape Również zadowolona (1) Potwierdzam opinię wystawioną poniżej. Super sprawa. Za niewielkie pieniądze... Również Zadowolony/a A ja jestem zadowolony(a) ! (1) Mało płacę, a mam bezpośredni kontakt z doświadczonymi ratownikami. Fajnie... Zadowolony(a) Bardzo krzywdząca opinia (1) Ja uczę się na farmaceutkę. Ćwiczenia mamy w nowym laboratorium, bardzo... Arii