Magda - ocena (1) Szkoła zapewnia praktyki zawodowe, które są kluczowe w edukacji. Uczniowie... Magda Kacper - ocena (1) Zajęcia odbywają się w dogodnych godzinach, co jest istotne dla pracujących... Kacper Natasza - ocena (1) Szkoła zapewnia równocześnie teoretyczne i praktyczne umiejętności niezbędne... Natasza
Anna Grzelak - ocena (1) Szkoła przygotowuje do pracy w różnych środowiskach, od aptek po placówki... Anna Grzelak Magdalena - ocena (1) Zajęcia prowadzone są nowoczesnymi metodami, które skutecznie przygotowują do... Magdalena Ludka - ocena (1) Edukacja w tym miejscu nie tylko spełniła moje oczekiwania, ale również... Ludka Wiktor - ocena (1) Szkoła z dobrym poziomen nauczania, dobrymi praktykami. Oferowane kierunki... Wiktor Tomasz - ocena (1) Wszystko na najlepszym poziomie. Szkoła dobrze organizuje zajęcia, czesne... Tomasz Paulina - ocena (1) Szkoła godna polecenia. Bardzo dobre wyposażenie sal. Możliwość kształcenia... Paulina Karolina - ocena (1) Dostałam się na studium na kierunek technik dentystyczny. Bardzo dobrze i... Karolina Kinga - ocena (1) Najlepsza szkola, bez dwóch zdań! Super wykładowcy i co najważniejsze -... Kinga Kacper - opinia (1) Super wykładowcy, którzy z chęcią pomogą w zrozumieniu zawodu. Cieszę się, że... Kacper Ewa - opinia (1) Dostałam się ma kierunek higienistka stomatologiczna. Kierunek jest bezpłatny... Ewa Jarek - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, w miłej atmosferze, w szybkim czasie można przyswoić... Jarek Anka - opinia (1) Jestem na kierunku higienistka stomatologiczna i bardzo sobie chwalę zarówno... Anka Wicia - opinia (1) Zapisałam sie na kierunek higienistka stomatologiczna. Jestem zadowolona z... Wicia Kasia - opinia (1) Długo rozważałam wybór szkoły do jakiej pojść by poprawić swoją wiedze i... Kasia Daria - opinia (1) Każdy kto chce pracować w branży medycznej a nie ma czasu bądź możlwiości na... Daria Ola - opinia (1) Oceniam naukę na 2,5 letnim kierunku: technik farmaceutyczny. Zajęcia bardzo... Ola Zofia - opinia (1) Ukończyłam naukę na kierunku rejestratorka medyczna i podjęłam pracę w... Zofia