Gdynia Dive

Nurkowanie Kolonie, obozy

Gdynia, Szarych Szeregów 3

Marek - ocena (1) Polecam najlepszy obozy nurkowe Marek Kurs nurkowania dla dzieci (1) To byl moj piewszy kurs nurkowania. Trwal tydzien. Bylo bardzo fajnie, duzo... Sebastian Super Szkoła! (1) W Gdynia Dive zrobiłem wiele kursów i kilka wyjazdów zagranicznych. Wszystko... Krzysztof
Szczerze polecam (1) Profesjonalne podejście, fajna atmosfera, elastyczne godziny zajęć Gringo profesjonalne centrum nurkowe (1) Każdy kursant jest ważny, super atmosfera w małym gronie na kursie. W Gdynia... ania Rewelacja! Profesjonalnie, bezpiecznie i ciekawie! (1) Wspaniali ludzie oddani swojej pasji - nurkowaniu. Oferta dopasowywana pod... Agnieszka zachęcam:) (1) Szkoła jest naprawdę bardzo przyjaznym miejscem, świetnie przygotowanym do... Kasia W końcu profesjonalna szkoła w trójmieście! (1) Nurkowałam z kilkoma różnymi szkołami w trójmieście (i nie tylko) i żadna nie... Doris bardzo dobra obsługa (1) Super szkoła, klimat, profeska itd. Są number 1!!! maciek super (1) Właśnie jestem po kursie OWD w Gdynia Dive. Wystawiam najwyższe oceny we... Przemek Fajni ludzie (1) Gdynia Dive to przede wszystkim fajni ludzie - profesjonalni nurkowawie z... Rdn