Ania - opinia (1) Radio na ogromne 10 na 10! Brak reklam i wiadomości! Przecudowna, różnorodna... Ania kasia - opinia (1) Przyznaję, że będąc od lat wielką fanką Trójki i obu internetowych stacji... kasia Tomek - opinia (1) Super radio - Gdynia radio Słucham od zawsze ☺️ Tomek
Malgorzata Leciejewska - opinia (1) Nie pamietam od ilu lat nie ogladam TV, będzie z 10. Zastanawialam się czy... Malgorzata Leciejewska Nie skrępowane gatunkowo radio z prawdziwymi skarbami muzycznymi z całego świata ! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem że moje rodzinne od wielu pokoleń miasto... Gdyniak od rybaków Cudnie buja (1) Z ciekawości kliknęłam a tam stara ale mega zajefajna muza! Buja cudnie !... Kristi Gdynia Radio to jest to !!! (1) Dużo dobrej muzyki na każdy wiek i gust. Dzisiejsza audycja pana Piotra... Sopocianka Mega radio! (1) To najlepsze radio z oldskulową muzą z jakim mialem do czynienia nooo i zero... Paw Rewelka! (1) Kumpel powiedział - posłuchaj! To posłuchałem. A dziś sam polecam... Bardo... waldi Szukajcie, a znajdziecie! (1) Jestem wprost zachwycona różnorodnością, zgrabnym połączeniem "starego" z... Małgorzata Radio w Internecie? (1) Gdyńskie radio? W necie..? No, jak najbardziej! Co więcej, świetne..! W... Krzysiek M. Brawo! Tego szukałem! (1) Latynoska, kubańska, brazylijska muzyka w polskim radiu? Do tego stary dobry... szmidtke Radio skrojone na miarę! (1) Jestem zachwycona. W końcu powstało i nadaje radio online, skierowane do... Majewska